Ahoj pardálové.
Já jsem v těžké deprézi , neb hlavní sezóna hmyzofotografa se kvapem blíží a já mám i po měsíční ,,léčbě" dochtorama pořád problémy s kotníkem

.
Sotva odpajdám šichtu v práci a pak jen doma leduju , mažu Koňskou mastí a žeru prášky aby do další šichty alespoň splaskl otok

.Na nic jiného se nezmůžu...ještě že ten fotosraz tady byl už vloni....letos bych to nedal.
Dle dochtorů jsem nejspíš simulant kterému se nechce makat....rentgen OK , šlachy a vazy prý také v cajku , artróza jen slabě vyšší než je průměr v mém věku ( ale prý to ještě nemůže dělat problémy ) , odběry na zánět negativní a dna prý také dle rozboru nepřichází v úvahu.... nejspíš zkončím na vozejku naprosto zdráv

.
V neuspokojivém duševním rozpoložení jsem se rozhodl , že končím s hromaděním všelikého starého ,, harampádí "a všechno půjde z baráku .
První byly na řadě dva hodně kvalitní ,,Tuzexové" kazetové autoreverzové tapedecky Aiwa s plně elektronickým ovládáním mechaniky ( tehdy stály každý dva mé měsíční platy

)....teď jsou na řadě ,,historické" měřicí přístroje Metra , pak ,,půjdou" zrenovované kotoučové magnetofony Tesla B 100 a B 700 ( i s páskama Basf ) .Trikový videopult Vivanco už mne také ,,opustil"

.Ještě váhám nad videobrašnou již zaniklé české firmy Benemo.
Vyráběli perfektní pětivrstvé !!! nepromokavé brašny za neskutečné ceny....jenže o nich skoro nikdo nevěděl a tak zkrachovali

.Ta moje má anatomický protiskluzový ramenní popruh , břišní popruh i boční popruhy a úchyty na stativ

a přitom tenkrát stála skoro o třetinu míň než nejobyčejnější Hama

.
Karlík