Nevím, jak je to možné, ale teprve dnes mně přišel mail, který byl posílán jistou nejmenovanou osobou dne: 26 Feb 2015 04:02:55, tedy v "pozdních ranních" hodinách.
Zpoždění si mohu vysvětlit jen tím, že některé mé mailové adresy nebyly dočasně provozovány.
Nebudu psát, od koho je, jen požádám, jestli někdo najde v mých příspěvcích a fotografiích ze srazu z Bíliny sebemenší zmínku, nebo jakýkoliv náznak o někom jiném, než o tom, kdo tam byl, ať mi dá laskavě vědět. Rád bych svou chybu, kterou tato osoba popisuje naparavil i když, abych se přiznal, moc její "ranní" češtině nerozumím a logice dopisu už vůbec ne. Děkuji, Josef.
Obsah nezměněn kopíruji:
_____________________________________________________________________________________________________________________
Josefe,
tvá inteligentní slova mi chyběla, tvůj vybroušený pravopis taky.
Prčoviny kladeš ty o mě po diginefu a preventivně máš teď u mě přibouchnuto, abych ti nemohla osobně poděkovat.
Docela jsem ráda, že jsem středem tvého zájmu, reklama mi slouží velmi dobře
.
Slibuji, že za každé další vytrusené, pardon, utroušené slovo o mě, ti dám korunu, platím měsíc pozadu, tak se snaž. Jestli bych mohla požádat, tak prosím o pokračování příběhu tvých blbin ze srazu v Bílině, ať jsem "v balíku".
Hezký den, dědkujosífku
P.S.
Mám také KGB
.
S pozdravem a přáním hezkého dne, x,x,x._____________________________________________________________________________________________________________________