Když se přepisují a mažou příspěvky, je problém se v nich vůbec vyznat a naopak je velmi snadné něco někomu zbaštit. Zbaštil jsem to dopoledne taky, nejen MiraM.
"Jarous,
pokud vim, tak jsem se v zadnem pripade k tobe nezachoval tak jak o mne pises."
To ale ještě neznamená, že je mi úplně jedno, jak někdy píšeš jiným a o jiných. To po mě fakt nemůžeš chtít, Petře

. Ale bez diskuze bych se od Tebe rád toho hodně naučil. Vidíme hodně podobně a diskutujeme prakticky jenom o tom, jak moc nebo málo je to či ono barevné, kontrastní, uvěřitelné nebo kýčovité (ani pořádně nevím, co to slovo správně znamená). Tak diskutujme, je to věčné téma bez konce, které se nedá vyčerpat. Ale hlavně diskutujme slušně a respektujme právo druhého na jeho vidění světa okolního. Ty potřebuješ prodat a podle toho dotváříš konečnou podobu svých fotek. Je to logické. My neprodáváme, zkus v tom vidět ten rozdíl a nesnaž se z nás udělat dokončovatele fotek podle Tvých kritérií prodejnosti. O základní technické kvalitě se nebavme, tam Ti ztěží může někdo něco objektivně vytýkat a myslím, že to ani nikdo nedělá.
Teď to čtu, než mi odešel můj příspěvek. Nekonči, MiroM, je to blbost. Přeju Ti toho Foveona, ale choď sem dál a sem tam klidně něco přidej z Tvého Géčka od Canonů. Víš, že mám velkou slabost pro Beskydy...