Ahojky, zdravím do chaloupky
omlouvám se,ale žiji tak nějak moc hekticky.....jednak jsem trpěla při konečných dvanáctkách a do toho ve volném čase jsem se zaučovala na novém místě....k tomu - lékařské prohlídky,abych slyšela jak mám tlak skoro před infaktrem, cukr víc jak ve zlikvidovaných cukrovarech, cholesterolem ucpané žíly a kyselina močová leze i na mozek !!!(ale játra OK !!

)..ale věřím, že ranní osmičky vše vyléčí....a zase bude dobře !
A neb jde o "náročnou" referenskou práci, prvně v životě jsem ověřovala diplom !!! ( to se neděje ani u ministrů !!

) Dokládala praxi !!!! no, po hodně veliké snaze mám papírově doleženo přes 31 roků...snad to bude stačit

ale všechno zlé je k něčemu dobré..udělala jsem si trošínku "óórdung" (pořádek) v papírech....
nemám nafoceno,ale hnedky ve středu jdu fotit hnedky 3 !! akce...paráda...a tak dám jen to,co jsem posílala kámošovi na Moravu.
Je to cca půl roku co se odstěhoval rodilý biliňák a furt nyní volá, neb se má stýskáníčko...tak abych ho vyléčila, poslala jsem mu z nedělního rána...
ta škola dole je důkaz , že nejde o ČB snímek...vím , kvalitou nic moc...ale dám..mám nesmírné výčitky že nevkládám a vím, že bude líp !! A o tom je život !
Jinak ta obloha je severočesky zbarvená...dráty jsem nechala...je to jen ilustrační..
Mějte kráááásnou neděličku !
Dáša
Jsem nevychovanec, nevychovaná.....máte tady snímky jak z praku

..ale vkládám snad na konec stránky a tak to snad moc nepokazím !!!!