Zdenku, až na mně dýchla dávná minulost. Taková pohlednice je dost cenná věc. Jak tak koukám, vypadá to, že se mi ztratil poslední příspěvek . Ale bude to asi tím, že jsem ho omylem poslal na jiné vlákno. Musím to honem prohledat .
Tak už jsem to asi zjistil - nejspíš jsem to vůbec neodeslal , po napsání jsem asi hned zmáčkl Obsah fóra a ne Odeslat. Použité hledání mi našlo akorát příspěvek ze 14:01 a ten předchozí. Ale nic, stejně v něm nic takového nebylo.
Kamarádi přeji příjemné ráno (aspoň trochu sluníčka) a úsměv na tváři až do večera
Paní Porošenková v noci probudí manžela a říká: ,,Petře Oleksandroviči, opolčenci s tebou chtějí jednat o kapitulaci.“ Porošenko nadšeně bere do ruky mobil a žena říká: ,,Ne po telefonu. Zvoní u dveří."
Přílohy
FM0050.jpg (761.82 KiB) Zobrazeno 4029 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 45 mm
Čas expozice: 1/125 sec.
Clona: F/6.7
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Tady už máme asi dvě hodiny zamračeno a prší-sněží , spíš prší, jsou skoro dva nad nulou. Chodníky a silnice - sama břečka. Před chvíli jsem byl pro salám, je to asi 30-40m od baráku a teď suším bundu a gatě . Nestačí, že prší, ale valí to ze šikma, sviňa vítr .
Kamarádi, přeji hezké ráno, slunečný den a úsměv až do večera.
Povídá šéf sekretářce: "Ivanko, přijďte ke mně dnes večer, popovídáme si o vašich prémiích." Ona odpoví: "Ale pane řediteli, na toto téma jsme souložili už minulou středu."
Jindro, původně jsem chtěl fotit něco jiného, ale včerejší teploty kolem poledne zlikvidovaly sníh na větvích stromů a podobné úkazy, tak jsem šel k té hale a cvakal jsem tam. A dnes tu byly stejné teploty (kolem +10°), ale to mi slunce v tu dobu svítí přímo na teploměr na balkóně, tak to trochu zkresluje.
Přílohy
03 - IMGP1419.JPG (831.26 KiB) Zobrazeno 4113 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 14.1 mm
Čas expozice: 1/1250 sec.
Clona: F/5.6
ISO: 200
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode