Ahojte, potřebujeme koupit nějaký kompakt pro šváru ke kulatinám. Bude to mít do kapsy na výlety, ten stařičký Kodík UZ už mu nějak hapruje. Vybral jsem těchto pár, jestli s nimi nemáte někdo nějakou zkušenost: http://www.czc.cz/porovnat?code=152203& ... ode=144861
čau, Ruby dobrýýýýý, už 4 makrovobrázky, seš lepší než já Avi pěkně si debužírujete, jen co je pravda, a dík za překlad toho slova
Johni z kompaktů za mě ten Nikounek S9600, výkon/cena asi jooooo, a umí i plno "tkvíčovin" navrch Jenom nemá PASM, mě by to vadilo, ale máme doma jeho praprapředchůdce S9100 a taky to s ním celkem de.
Jo, díky a mají ho tu za gud prajz a také: Hybridní redukce vibrací (VR) v 5 osách Tato funkce kombinuje optickou a elektronickou redukci vibrací, které společně efektivně kompenzují chvění fotoaparátu. Dosáhnete tak ostrého obrazu s minimálním rozmazáním při záznamu videosekvence i během chůze.Hybridní redukce vibrací (VR) v 5 osách Už se mu taky klepaj vanilky
Nooo, vono to s tím taky nebude až takový, ale ňák to jistě funguje, nejlíp teda stabilizujou Nikoní ultrazůmy P510 a P520, z toho, co mi prošlo rukama, ale to je jinej level jak korunovej, tak rozměrovej a hlavně váhovej, takovou kapsu nikdo nemá
No jo, vono to je v týdle třídě +- podobný, se moc člověk nerozpřáhne Stando sem z toho už venku, počkej na JirkuV, jukni ke škodovi na bazárek a na paladix, tam se najde ledacos
Zdarec kucí , tak jedno mejdlovkovou (upálil jsem kus zatáčky-tak prominou ), pozdrav od zastávky BUSu kde jsem odpoledne vystoupil na kontrolu zahrady
Přílohy
S7300289-Droždínská zatáčka.jpg (732.65 KiB) Zobrazeno 4282 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 5.8 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/7.1
ISO: 80
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Auto, Did not fire, Red-eye reduction