Ja tady nekde mam jeste fuji dvakrat tri MP, stala mne tenkrat na zacatku digiery neco okolo 700 Marek. Kdyz ale porovnam ty tvoje cvaky s tema z ty fuji, tak se rozdil zjistit neda....
Jo, jeste neco; ja nikoho, ale vubec nikoho nepredvedcuji, aby si koupil treba Samsunga nebo treba Nikona, to je kazdeho vec! Jenom jsem si dovolil upozornit par rozumnych, ze existuji uz dneska bayery, ktere foveona mocne prekonavaji; a ze jsem byl velkym priznivcem sigmy a na bayera nadaval. Ted, kdyz vidim co ten bayer za tu dobu co jsem se babral se sigmami udelal za pokrok, tak mne to opravdu mrzi, ze jsem je nekdy mel. Ono to mrzi jiste i jine vlastniky, ale ti o tom mlci a drzi tu svou sigmu pevne v ruce, protoze kdyby ji chteli i prodat, tak je tech kupcu stale mene a kdyz, tak handluji ty ceny tak mocne dolu, ze ty ztraty jsou tak velike, ze dost drzitelu bude radeji s temi klenoty dal fotit, nez je s velkou ztratou prodat....Ale i to je vyhra.....To zalezi na povaze a na vydrzi takove sigmy. Zatim ji nikdo moc dlouho zdravou neudrzel....

Ale moc mne tesi, ze jsi rad, ze ti to vubec foti!

Petr
Pete,
co ti na tom Samsungu prosim te vadi? Malo objektivu? A kolik bys jich prosim te chtel mit? S olympusem fotis jen kdyz se to hodi pro rybi oko a na sigme mas jeden 50mm. Tak aspon neblafej teorie....

A NEVPISUJ MI K MYM TEXTUM TVOJE KYDY!!!!!

P.