prostě to neřeším, chodím a fotím především pro radost.

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři
ruby52 píše:Jarouši já tam mám nastevené 200-500, nechávám to na fotyho stroji,
ruby52 píše:já mám 90 % stejně foceno manuál. fišájem a v exifu by byl jen čas a ISO![]()
Jarouš píše:Vladimíre, u manuálního režimu se Ti automaticky mění ISO v určitém intervalu?
josef38 píše:Na portálu BLESKU jsem četl článek o autolékárničkách a hrozících pokutách ( až 2000.- Kč ) za jejich prošlý obsah. Všechno je to hezké, ale podle mého názoru může zachránit život třeba i prošlá lékárnička, ale sotva majitel fungl nové lékárničky, který by si v případě nutnosti s ní ani nevěděl rady. A na to by se měli policajti podle mého názoru také soustředit a možná, že více, než na její rok prošlý obsah. Rok prošlý obvaz, nebo náplast, zcela určitě tak nebezpečné nejsou, jako ten majitel, který ani neví, co ve své zčerstva koupené lékárničce vlastně vůbec má a v případě potřeby by ani nevěděl, co s ní má vlastně dělat!![]()
![]()
http://www.blesk.cz/clanek/radce-auto/2 ... nicky.html
Fauve píše:
To je sice všechno pěkné, ale ti policajti se drží zákona a ten praví, že za prošlý obsah lékarničky je pokuta
ruby52 píše:hoj,
Josefe, autolékárnička, co to je, to se maže na chleba ??![]()
Fauve píše:Otázka je jestli bys třeba jako chodec tu lékarničku v autě zraněného našel, ale určitě by mu nevadilo, kdyby jsi mu to obvázal třeba rukávem své košile.
josef38 píše:Ty bejku, doufám, že si děláš prdel!
ruby52 píše:Josefe to si piš, ale že Ti to dneska pálí, sokolíku![]()
![]()
![]()
![]()
ruby52 píše:Pedro, že nás tu ale je, co![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník