Ahojky do chaloupky...
nahlížím a tiše závidím.....včera po 3. dvanátce ranní jsem již za tmy, jaká je už v 17 hod. zajela na náměstí, že nafotím bílinský vánoční stromeček...moje ruce volšový a asi i únava..no, nevím, zda mohu z toho vytvořit alespoň vánoční přání ???? Navíc, všude auta..ach jo..
ale napíši i veseleji,ať se trošku pobavíte....mám šílenou radost, neb jsem od synka dostala k vánocům zoner 17 !!!Neb to zase není až tak levná záležitost, dávají k tomu dokonce možnost zadara, jen za poštovné, vytvoření fotoknihy...zajásala jsem...před chvílí se mi dokonce zadařilo instalovat i s licenčním číslem(zoner) !!! Ale není to jednuchá záležitost- teda alespoň pro mě...neb nyní používám tu gozillu..a ta mrcha mi ukládá při stažení, ale já už byla zoufalá, že nevím kam....no, cena zoneru mi přinutila to nevzdat a dohledala jsem- jupííííí !!!!(myšlení i bolí ,Cecilko!!!!

) ..ukládá ta mrcha přes knihovnu..přiznám se, že prostě a jednoduše stárnu, blbnu a vše je docela problém...ale vítězství je naše !!!!!!!!...ale byl to boj
Mám nejen zoner,ale i prográmek na tu fotoknííííhu a přiznám se, že zcela sobecky si ji udělám pro sebe, neb je to můj dárek...do dneška jsem dělala fotokníííhy, fotoobrazy na plátno atd...trička, pexeso a já nevím co ještě jen pro druhé...pro radost kolem sebe !!! Jako tvořivá bábuška....
Tak to vidíte, jaký jsem poleno...ale já nikdy nemusela nic instalovat..vše se mi obnovovalo (neumím napsat abgrejdovalo) samo..neb to mám tak v PC nastavené....vše se odvirovávalo..ale zeťák nemá čas, povýšil.....a tak nyní musím sama...rodinu plnou učitelů i PC, ajťáků, elektrikářů...a stařenka ubohá, nebohá se nyní trápí...a tak nějak jsem přestala myslet, přemýšlet a učit se..ale to se nyní změní !!!!!!
První kroky jsem učinila - vše mám zazálohováno na "hadru"- jak říkají mladí (hard disku-opět píšu foneticky..
ať si mlaďoši nemyslí, že to nezmákneme !!!!!
Přeji hezké předvánoční dníky..... Dáša