Já Vám pánové řeknu jednu věc,,tisk řeší takové hovadiny jako je prostomluva prezidenta a s pomocí nastrčené mládeže s červenými kartami. Je prokázáno že se v tom angažovalo americké velvyslanectví.Kdyby mládež protestovala proti obludné korupci obrovské nezaměstnanosti ubohému zdravotnictví atd.Tak toto beru jinak to byla naprostá ubohost.strom píše:Jaryne, já ti nevím, jestli ten Milošův slovní výplach opakují ti, co se jim to hodí, nebo spíš ti, kterým to nejspíš asi fakt vadí a nepřijde jim to v pořádku. Třeba takový Karel si určitě nestěžoval (alespoň jsem to nezaznamenal), že Miloš mluví moc sprostě![]()
Máš pravdu, blbý je, když člověk k lidu mluví jako kniha a přitom je jinak pěkné hovado. Pokud má být úřad prezidenta nějakým způsobem vážený, a Miloš o to určitě stojí, měl by člověk, který jej vykonává, mít určité výběrové předpoklady. Mluvit jako kniha a být hovado, to je málo. Mluvit jako hovado a nejsem si vůbec jist, jestli tím pojmenovával věci "správně", to je na prezidenta asi taky málo.
Zanedlouho má mít Miloš vánoční projev. Já nevím, jestli je v pořádku, že nyní všichni trnou, jestli si pan prezident náhodou znovu pustí hubu na špacír - jak ho v přímém přenosu vypnout, vypípat, atd. To je asi trochu divné a být na jeho místě, vcelku bych se styděl, pokud bych národ zaměstnával především takovými starostmi spojenými se svou osobou.
Ono mu bohužel nepomáhá to, že chlastá. Tedy to, že se o něm říká (a on sám to říká taky), že chlastá. V kombinaci s tím mu totiž pak málokdo věří, že jeho projevy a výstupy jsou nějaká precizně řízená, cíleně, přesně a vhodně použitá intelektuální provokace nad kterou by tým analytiků od teď až do skonání věků dumal, jak to vlastně myslél. A toho by si asi měl být při dalších ostřejších pokusech vědom, že se tak nějak diskvalifikoval sám.
Něco prostě divné bude. Oba Vašky před ním také každý nemusel, ale nikdo proti nim davově neprotestoval a neházel po nich vejce (pokud vím) a už vůbec ne na výročí 17.11. či v případě zahraniční návštěvy. Já bych Miloše nebral jako zneuctěného, spíš se zdá, že dostal nadílku, kterou si vykoledoval.
Nemá cenu se v tom hrabat. Je to úplně přirozený proces. Někdo svou akcí vyvolal k té akci přiměřenou reakci. Debata o tom, zda reakce měla bý jiná, když byla přirozeně taková, jaká byla, postrádá smysl.
Ano, jen jsem si musel přisadit.Jaryn píše:MONYSA z mých keců to néni zřejmé?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků