No jo, Ljubo kamarád obsáhne i kamarádku. Nesmíš být tak vztahovačná. Jindro to je dobrý nápad reklamovat ženu, škoda, že mně to nenapadlo v záruční době
Kamarádi (platí i pro kamarádky, bo některé jsou chytlavé), přeji příjemné víkendové ráno a úsměv na tváři po celý den.
"Slyšela jsem, že se rozvádíte." "Bohužel ano." "Co vám provedl?" "Loni jsme trávili dovolenou na chatě,ráno jsem vyběhla bez plavek,běžela jsem přes louku k rybníku a když jsem se ohlédla,zjistila jsem, že mne sleduje dalekohledem." "Ale jděte, paní! Vlastní muž?" "Vlastní, nevlastní,milá paní,vždyť on měl ten dalekohled přidělaný na kulovnici."
Ahoj, zdravím po menší odmlce. Jindro, alespoň u vás jste kousek toho slunka uviděli . Tady je to hnus - obrovský tmavý, šedý poklop na hlavami . A nějak to nevypadá, že by se to mělo spravit. Ale počasí je nevyzpytatelné, tak možná ... Zatím dám ještě něco z minulého pondělka, nic nového zatím nemám.
Přílohy
10-schody a lávky.jpg (1.03 MiB) Zobrazeno 5090 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 19.9 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
Clona: F/4.5
ISO: 200
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Tak kamarádi, po kvalitní masáži, člověk jako znovuzrozený. Gustave, taky bych zašel trochu žízně uhasit, pohříchu chybí vhodný soused. Ještě ze včerejška jeden smogový
Kamarádi přeji příjemné ráno a usměv na tváři až do večera. Když tak koukám na Jindrovu fotku a kontroluju okno, zdá se, že my s Gustavem se můžem konečně těšit na jasnou oblohu, jen ten smog
Lékař na porodním :"Kdy máte termím?" " 5.7." A vy? "5.7." Hmm, a vy?" 5.7." "To je divné a kdy vy?" 13.7. , já jsem na tom večírku bohužel nebyla."