pedroz píše:Přeji všem dobrou noc. PZ.
Tato fotka se mně líbí velice!! Je přímo reklamní! I barevné podání je na jedničku s hvězdičkou!
Marně se snažím vypátrat, jestli jsi použil blesk. Zdá se, že snad ani ne, tedy podle stínů a podle očí holčičky.

Jarouši, co Ty na to?

Holt Canon je Canon a Pedroz také!

----------------------------------------------------------------------------------------
A jelikož kolem Jaroušovy kočičky vznikla diskuze na vláknu Foveonu, která tam tak dalece nepatří, přesouvám jí sem.
Jarouši nic ve zlém, chtěl jsem Ti jen pomoci a o to více, když vím, jak dbáš na správnost barev. Nechci do Tvých, jinak hezkých fotek rýpat, ale vzhledem k tomu, jaký jsi na barvičky pedant, tak proto jsem si dovolil mou poznámku o převládající purpuře na kočičce. U jiných bych tuto prkotinu zcela přehlídl!
A jak píšeš na vláknu Foveonu, že by Ti při "vyladění" kočičky nesouhlasila barva parapetu, tak to Ti mohu poradit jen to, že na parapet se klidně vykašli, protože dominující je na obrázku kočička a ne nějaký parapet, který ostatně nikdo ani nezná.
Pro porovnání vyladění barev jsem si dovolil vypůjčit Pedrozovu poslední fotku a Tvou kočičku. Už vidíš tu purpuru?
Doufám, že se nebudou oba fotografové za mou mladickou opovážlivost zlobit!