Jarouši díky a spešl pro tebe ještě jedna "Houmrovka" skoro stejné, leč ne úplně.Tato byla focena o malinko dříve,když ještě plakal,že mu bereme hračku Zdendo smůla s tím očařem,ale ty vidíš alespoň na telext dobře.
Milane, díky! Četl jsem a odpověděl . Zdeňku, tím teletextem bych se moc nechlácholil, bo všichni víme, že písmo na něm se dá v několika stupních zvětšit . Tuhle fotku bych zařadil hned po bok té Slávkovic (download/file.php?id=3130), škoda že jsi nedotáhl ten pravý břeh až do konce a simulací přechoďáku (či kakovo čorta) se nám snažil namluvit, že tráva na břehu je světlejší než obloha . Ale stejně se mi líbí...
Ještě se vracím, prosím o kontrolu, nevím, nemám-li špatně nastavený monitor, třeba na této fotografii http://www.photoserver.eu/zobrazeni_fot ... tky=442035 vidím kostičky, jakoby pletivo. Vidíte je také, nebo jen já mám monitor nanic poštelovaný a nebo mně opravdu mává na rozloučenou. Občas mně letí při nabíhání PC přes něj zelené pruhy, pořád ještě jsem to nereklamovala Moc díky M.K.
Za svou osobu děkuji za pěkné fotografie z tohoto setkání!! Všechny fotky jsem si důkladně prohlédl, i když některé zúčastněné osobně už neznám! Chválím všechny fotografie, ale Zděnek M. nějak vyčnívá svým nápadem! Mějte se i nadále "brčálově" !!! Jste fajn parta! Ahoooooooj! J.