Luboš ďakujem za link . Presety som nastavil podľa návodu a už ich skúšam. Síce zatiaľ nie na krajinky, ale dá sa to prispôsobiť aj na portréty......Treba ale urobiť menšie zmeny v nastavení. Ale to si už každý urobí podľa obrázku. Chcel som si "počeštiť" Ligtroom, ale nepodarilo sa mi to. Mám poslednú verziu 5,6. Nemáš s tým skúsenosti? Miro
Tak nevím jak u vás ale jak přijde víkend tak padne mlha nebo nízká oblačnost a naopak v pondělí se zase sluníčko ukáže a vydrží třeba až do pátku.. a přijde víkend a zase mlha a tak pořád dokola ..... jako by to někdo dělal snad schválně
kezic prečo také abnormálne rozlíšenie? Dosť veľa fotografií je neostrých, No exif, tak neviem čo tomu predchádzalo...alebo to zapríčinilo práve nahratie takto veľkého rozlíšenia sem???
Durri , je to má chyba. Zkolaboval mě photoshop a tak jsem oprášil stařičký Zoner 10 a nechal jsem to plně na něm :pouze převod z DNG + uložení pro web. Zapomněl jsem úplně na nějaké dostření a zmenšení
Ahoj. Pěkně vám to s Fujinkama fotí. Taky jsem si jednu E1 na zkoušku pořídil, ale vydržela mi naneštěstí jen pár dnů - utopil jsem ji v řece.. Uvidím, co dál... Alespoň jedna zkušební s Noktonem 35/1,4
Ne. V řece skončila XE1 s nasazeným 12/2,0 - zdá se, že na rozdíl od těla to objektiv zvládl bez úhony... Pár fotek z této sestavy jsem dával do Leicového vlákna - tři BW "u Oslavy" za sebou: viewtopic.php?f=12&t=155&start=2940
A měl bych dotaz na Durriho: Uvažuji o opuštění segmentu FX zrcadlovek - stejně jsem je používal už jen na svatby... Jak bys shrnul svou zkušenost po přechodu na FujiX?