Josefe perfektní momentka z fotbalu a moc pěkné streetovky včetně motorkářskejch

Doufám že Tě viróza konečně opustí. Nebo chceš říct, že máš "virózu" zemanovskou, permanentní

. Vše nejlepší k narozeninám.
Moc pěkný fotky - Jirula Kačina, koně, mimino, kocourek, houby... Vláďa excelentní liška

a okolí Popradského plesa a voda. Jen moc zataženo, ale co naděláš. Johni podzimní moc pěkné a koníci, Monys koník a Kačina. Karle moc pěný makra, houby, krajhiny - s mrakem.
Gratuluju k výstavě, že Tě Eva přibrala jako spoluautora, asi nebudeš tak beznadějnej případ

. Pozdravuj Evu a brzy se zahoj.
Já nic nestíhám, navalila se mi práce po večerech, kterou prostě musím udělat a na fotky mi nezbývá čas. Fotím, ale jen to promažu a uložím do PC na lepší časy

. Už jsem se zařekl, že s kšeftama praštím a budu si hlídat volno, musím ještě cca rok vydržet a pak...
Tento víkend voraz a pohoda na Šumavě tradičně ve Stožci... Byla tady vichřice, jsou nějaké stopy. Pár dnešních cvaků, začnu taky koníkem. Dnes jsem prolomil hranici 10 000 cvaků s D800 od února. Vím tady na vlákně to není moc vidět. Jpegy "editované" v Irfanu

.