diky panu administratorovi, zneuzivas funkci moderatora ( lepe receno domovnika s krivym jazykem, nebot jsi tady sam prohlasil, ze na vrchnost si stezovat a dostat tim funkci administratora, nepujdes

Text, ktery byl Jarousovi jako P.s. napsan pod muj komentar k Jarousovym fotkam a ktery poukazoval bez jmenovani autora (tedy ve skutecnosti tvoje fotky tady) na fotky focene bez upravy fotografem, ale vlozene jak ten fotak firma naridila a vykladat tady pod nimi ze je to to prave sametove jak ma fotka vypadat, je obycejny vymysl a hlavne nesmysl.
Napsal jsem vse co tam stalo slusne, takze krome Lacovy vztahovacnosti a jesitnosti obycejneho cvakala, ktery nic vic neumi tam nestalo; zadne urazeni!!!!
V textu P.S.II nebylo zrovna tak vubec nic urazliveho a ktere se oba zaobiraly zlepsenim foceni a jenom o tom byly, kde by normalni clovek se nemohl v zadnem pripade nejak citit urazen, byly Lacem po kratke dobe, kdyz si texty zrejme precetl, jim vymazany. Byly to je PS dalsi pridaveky urceny take jenom Jarousovi.
Vse mohou dosvedcit nestranni ctenari, kteri cetli a videli tyto komenty. Bylo jich celkem sedm, nez domovnik tyto Ps.1 a Ps.2 smazal.....

Kdo se tady snazi vyhrotit situaci k maximu je bohuzel Laco a ne ja, protoze se nyni pouze branim a snazim se jen o to, aby toto vlakno zustalo demokraticke a ne jak by Laco chtel a si piskal.....

Zde dole je text, ktery jsem po zjisteni, ze Laco tyto texty vymazal, napsal a vlozil a ktery Laco 78x smazal okamzite po mem opetovnem vlozeni...... :
Aha, Laco se uz zacina ukazovat v prave jeho podobe! Uz zacina mazat moje
texty a vlozeny obrazek, kde bylo pod nim zaznamenano, ze ho videlo uz
sedm kolegu, texty, ktere mu nesedi, kde je chudinka kritizovan!

par kolegu si uz stacili original kommenty tady u tohoto jako P.s a Ps.II
precist, tak vidi aspon, ze mam pravdu a Laco ze je jesitny cvakalek....a
potouchly zbabelec

Příspěvekod Pete2 » před 19 minutami
Prispevok Petra M nechavam a nemazem, aby si kazdy urobil usudok preco bolo nutne zriadit funkciu moderatora...
Dalsie podobne, ktore uz nebudu k foteniu, budu priebezne zmazane.
Pete