Ale na pár minut přece jenom vysvitlo. Procházkové cvaky z ruky, viditelnost byla mizerná. Bohouši, na tu čtyřicetinu je to i docela ostré. Boľšája stabilizácija . Co je to za sovu, nějaký buštík či kulíšek či kakovo čorta?
MakB píše:Tak jak říká kamarád u jídla, kdo to asi může být
Tak takového jelena jsem neviděl ani v ZOO. Holt Šumava! Tak si říkám, když chudinka laňka nechce a je trochu mazaná, tak si jen zaběhne mezi stromy a milej jelen je vyřízenej! Jenomže proč by to dělaly, že?
To byla akce společná, alespoň podle EXIFů. Bohouš + Bilbo. Doufám, že se nemýlím. Tak si říkám, že by i Smolíček pacholíček takovým komfortem nepohrdl!
Vždy jsem až ten druhej! ( To mě holt provází celej život! ) Takže Maruško také vše nej! U Slávka ale budu určitě první. Slávku, hodně zdraví a hodně úspěšného fotografování! Snad sem občas nahlédneš.
Zdravím všechny a moc děkuji za milá přání k narozeninám. Samozřejmě také přejeme společně s Františkem všem oslavencům vše nejlepší, hlavně zdraví, lásku a pohodu v životě. Mějte se pěkně M.K.
Opět jsme vyrazili s Martinem, počasí mizerné a když se udělala "díra" a vysvitlo, tak já hledal objektiv v trávě a Martin fotil. Tak určitě něco dá. Já jen cvak.
Přílohy
počítejte kolikaterák jsem.jpg (396.9 KiB) Zobrazeno 4406 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 300 mm
Čas expozice: 1/200 sec.
Clona: F/4
ISO: 320
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode