Strome, tož fotí ti to báječně.

Sice to tam neznám, ale tipuji, že jsi byl v ZOO. Vpravo je Podbaba s hotelem pro Stalina

, dále čistička odpadních vod, vlevo v dáli Hrad, ... Někdy se snad do Troje do ZOO také vypravím. Byl jsem tam před mnoha desetiletími
Černý Most se mi nikdy nelíbil. Mám ho asi dvakrát prošlý pěšky. Přes cestu pak Lehovec a dále Vysočany. Praha zase až tok moc velká není, skoro se nedá ani zabloudit. Tam, kde se pohybuji, je to skoro jako na vesnici s provozem aut a tramvají skoro každé dvě minuty, a 15 minut pěšky na metro. Na vesnicích však lidé chodí lépe oblečení, protože jeden druhého špízuje a pomlouvá. Pražáky poznam většinou podle bot - chodí většinou v teniskách, mimopražští balancují na jehlových podpatcích a lakýrkách

Tramvají na Václavák za 25 minut a nahoru za deset minut v podstatě mimo město. Pěšky do Holešovic do Alzy to mám 45 minut. Tramvajemi je to o něco méně

Lze jet oběma směry, záleží jen na kombinacích. Na Palmovku a pak nahoru, nebo na Vltavskou a metrem nahoru a pak kousek tramvají či pěšky. Ale škoda 24,-Kč

Minule jsem to vzal přes Ortenovo náměstí, což bylo zajímavější, byť pravá část chodníku je rozkopána.
Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.