Ahoj klucíí.
Mně je furt blbě....doktor mi dal nějaké údajně top prášky a budeme čekat 10 dní jestli zaberou .... pak už se tomu šlauchu do žaludku nevyhnu

.
Avi přimlouvám se stejně jako Jirulka za obyč.Jpeg ( alespoň tam kde ,,nejde o život" )...a pokud ti na něčem bude joooo záležet,tak jak píšeš....zasichrovat to ještě rawem.
Já poslední cca 2 roky jinak než do Jpegu nefotím (vše co sem dávám je jen z něj a myslím že pro účel to plesknout sem to dostačuje ).Teď se z něj pokusím udělat i ty fotky na výstavu v čajovně...asi to bude už na hraně , ale jelikož to bude spíš polosoukromá akce pro lidičky co do té čajovny chodí , tak to nemusím mít perfekcionalistické jako Jadran Šetlík na chodby do senátu

.
Kvalitnějším monitorem se také nic nezkazí ( pokud ti finance dovolí).Já mám starou šunku obyč.LG Flatron 19" matná 3:4 s rozlišením 1280 x 1024 a když jsem si fotky která na něm vypadaly neostře zobrazil na Full HD monitoru, tak všechny vypadaly ostré...takže možná zbytečně přeostřuji.
Karlík
PS: Vláďo dík za fotky....pro mne jsou rozlišením akurát ( na prohlížení do tabletu i na monitor )....klucí asi mají větší rozlišení a větší úhlopříčky ,tak jim možná budou připadat malé