Majte sa pekne a nebojte sa sem niečo prihodiť..

Ľ.

3X   hezké snímky , jen tak dál
  3X   hezké snímky , jen tak dál   abych se měl na co podívat ,penzista
  abych se měl na co podívat ,penzista
 Tak si sem pridám aspoň jednu streetku ja.
 Tak si sem pridám aspoň jednu streetku ja.  

Uztam je pres 2000 pristupu a sv.Lajku je treba propagovat kde se da. O tech pristupech se pise v druhym prispevku a podle online lidi bych tomu veril mrkni sem http://www.digicolor.cz/Forum/tabid/86/ ... fault.aspx
  Uztam je pres 2000 pristupu a sv.Lajku je treba propagovat kde se da. O tech pristupech se pise v druhym prispevku a podle online lidi bych tomu veril mrkni sem http://www.digicolor.cz/Forum/tabid/86/ ... fault.aspx 

Měj se! Josef.
  Měj se! Josef.

Ale je to jenom můj výklad a vím, že bych s tím nikde neobstál.  Měj se fajnově a nějakou dobu budu tuto debatu vstřebávat. Ještě nevím, jak se ke všemu postavím.
 Ale je to jenom můj výklad a vím, že bych s tím nikde neobstál.  Měj se fajnově a nějakou dobu budu tuto debatu vstřebávat. Ještě nevím, jak se ke všemu postavím.

, penzista .p.s. nás mladé kluky už takové události negativní dosti rozhodí -že , chápu . Já bych taky z toho byl skoro na větvi .Chtělo by to možná o tom rozjet polemiku na jiném vláknu. Josef penzista
 , penzista .p.s. nás mladé kluky už takové události negativní dosti rozhodí -že , chápu . Já bych taky z toho byl skoro na větvi .Chtělo by to možná o tom rozjet polemiku na jiném vláknu. Josef penzista
 Ale teraz vážne, ja tým, že zachytávam určitý časový a neopakovateľný úsek zo života ulice, nikoho osobné a ani autorské práva neporušujem a ani nikoho nedehonestujem. Keď sa chce niekto na ulici bozkávať alebo robiť veci, ktoré sú nedôstojné, nech to robí doma alebo nech si nechá na čelo vyznačiť copyright. Inak by som musel rozmýšľať aj nad tým, či môžem dýchať alebo s prepáčením si prdnúť, aby ma niekto neobvinil, že znečisťujem životné prostredie alebo nebodaj narušujem ozónovú vrstvu našej planéty.
 Ale teraz vážne, ja tým, že zachytávam určitý časový a neopakovateľný úsek zo života ulice, nikoho osobné a ani autorské práva neporušujem a ani nikoho nedehonestujem. Keď sa chce niekto na ulici bozkávať alebo robiť veci, ktoré sú nedôstojné, nech to robí doma alebo nech si nechá na čelo vyznačiť copyright. Inak by som musel rozmýšľať aj nad tým, či môžem dýchať alebo s prepáčením si prdnúť, aby ma niekto neobvinil, že znečisťujem životné prostredie alebo nebodaj narušujem ozónovú vrstvu našej planéty.  A tak by som mohol pokračovať do nekonečna a prišiel by som k uzáveru, že keby som žil v takom strachu a strese ako Ty, tak neviem či by vôbec malo cenu žiť.
 A tak by som mohol pokračovať do nekonečna a prišiel by som k uzáveru, že keby som žil v takom strachu a strese ako Ty, tak neviem či by vôbec malo cenu žiť.  

A kvôli Nemcom sa už vôbec netráp, veď tí inak porušovali ľudské práva a teraz sa hrajú na puritánov a obhajcov ľudských práv.
 A kvôli Nemcom sa už vôbec netráp, veď tí inak porušovali ľudské práva a teraz sa hrajú na puritánov a obhajcov ľudských práv.  Ospravedlňujem sa väčšine tých slušných Nemcov.
  Ospravedlňujem sa väčšine tých slušných Nemcov.  

Avionik píše:Josefe , nepodléhej negativním vlivům a pokračuj v krásné práci , těším se na další pěkné "street photography", penzista .p.s. nás mladé kluky už takové události negativní dosti rozhodí -že , chápu . Já bych taky z toho byl skoro na větvi .Chtělo by to možná o tom rozjet polemiku na jiném vláknu. Josef penzista

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků