od jajakm » 21 zář 2014 12:47
Petr M citace:
"...Jak si muze kazdy vsimnout, tak je toto vlakno jedno z nejvic navstevovanych zde v Diggi Foru..."
Petře mýlíš se v tom, že SIGMACKÉ forum je zde jedno z nejnavštěvovanějších. Stačí se jen podívat na počet příspěvků.
KODAKEM (11392 příspěvků), TOTO NEMUSÍTE ČÍST (9812 příspěvků), CANONEM (3243 příspěvků), ŠEPTAME DO DUTÉ VRBY
(3281 příspěvků), FOTÍME KRAJINU (3042 příspěvků), PANASONICEM (3000 příspěvků), LEICOU (2828 příspěvků) a teprve
nyní SIGMOU (2463 příspěvků). Toto umístění SIGMÁCKÉHO fora zde je podle mne v pořádku. Fotoaparáty SIGMA nejsou
žádná "masovka" a zřejmě s nimi fotí jen fandové značky SIGMA. Na pořadí v návštěvnosti ale přeci vůbec nezáleží.
Obsah je mnohem důležitější.
Já osobně chodím do SIGMÁCKÉHO forma se podívat na fotky z těchto fotoaparátů. Budu-li se chtít podívat na fotky např.
z CANON, NIKON, SONY, PENTAX, atd. půjdu logicky do příslušeného fora. Samozřejmě bych byl rád za větší počet nejen
vkládaných fotek, ale i technických dotazů a fundovaných odpovědí a to i od lidí kteří třeba už SIGMU fotoaparát nemají
(nebo ani nikdy neměli), ale k dané problematice mají co říct. Nemám nic proti vkládání fotek z fotoaparátů jiných značek,
pokud u nich bude EFIX, který jasně řekně čím byla daná fotka nafocena. Hrátky typu "hádej čím jsem to nafotil" bych
v SIGMA foru ale viděl nerad.
Myslím že takové univerzální forum, kde se dávají fotky z fotoaparátů různých značek je forum KODAKEM.
Jarda