Re: CHALOUPKA 114 - Jedeme dál "v novém kabátě".

Příspěvekod ruby52 » 14 zář 2014 21:01

Josefe dík,
ani vlka se nebojím, natož vlčice ;)
Přílohy
ALFA0390.JPG
ALFA0390.JPG (433.34 KiB) Zobrazeno 11460 krát
Vladimír
ruby52

Příspěvekod josef38 » 14 zář 2014 21:04

ruby52 píše:Josefe dík,
ani vlka se nebojím, natož vlčice ;)

Nooo, nebral bych to na lehkou váhu! :D
Já to ale myslel s tou "muchotrapkou" vážně! Holt to chce ohnout záda, nebo si přímo k focení lehnout. I když to druhé je u Tebe riskantní, protože bys mohl usnout! :lol:
josef38

Příspěvekod ruby52 » 14 zář 2014 21:12

Josefe jak tak koukám, je to prostě s námi v prdeli,
já k fotce lehnu a usnu,
Ty k fotce v Tvém věku lehneš a už nevstaneš :)
Přílohy
0087.JPG
0087.JPG (419.23 KiB) Zobrazeno 11459 krát
Vladimír
ruby52

Příspěvekod josef38 » 14 zář 2014 21:15

ruby52 píše:Josefe jak tak koukám, je to prostě s námi v prdeli,
já k fotce lehnu a usnu,
Ty k fotce v Tvém věku lehneš a už nevstaneš :)

V podstatě je to ale stejné! :lol:
Jarouši, vidím Tě tady každou chvilku, také něco přihoď! :lol:
josef38

Příspěvekod ruby52 » 14 zář 2014 21:17

ano pane kolego, dobrou ...
Přílohy
ALFA0404.JPG
ALFA0404.JPG (481.9 KiB) Zobrazeno 11456 krát
Vladimír
ruby52

Příspěvekod Jarouš » 14 zář 2014 21:26

Nemám fotky, Josefe a taky se Ti musím přiznat, že vlk je moje oblíbené zvíře. Myslím, že vlci jsou velmi inteligentní, mají nádherné oči a jejich největším nepřítelem je člověk. Nedávno o nich byla reportáž v televizi, že jich opět začíná přibývat a Amíci v té reportáži vůbec neskrývali svoje antipatie vůči nim. Vlci to holt s lidmi nemají vůbec lehké... ;)
Jarouš

Příspěvekod pusch » 14 zář 2014 21:35

zubaty_vlk píše:Záchrana chaloupky probíhá v neutěšeném stylu - pomluvy, hádky, obvinění, dokazování, kopírování a je to pořád na -0 .
Houbové vlákno...

Vlčku, měl jsi zde být v dobách zašlé nyní slávy, to tady vládla čarodějnice a ta by se s tebou nemazala, příspěvky, které ji nešly ke kotlíku klidně pálila :lol: :lol: :lol: Pokud by tě vzala za mazlíka, tak by bylo z vlčího vrčení mňoukání :lol: :lol: :lol:
Asi se ti tady líbí, když je to tady na -0°C, klidně si tady můžeš volně běhat, máš kultivovaný projev a očividně neškodíš. Jen přemýšlím proč máš tak nevrlou náladu a asi jsem na to přišel ;) Když se touláš po lesích máš jistě houbiček "křátek" plné zuby, houbařský guru Béda ti jistě prozradil, že se dá pro svoji obtížnou stravitelnost žrát po omytí dokola. Prostě jsi mu naletěl jako já před lety, no nic, chybami se člověk i vlk učí a cesty poznání jsou kolikrát krkolomné ;)
A dávej taky něco ze své tvorby, když už víme že ti na Chaloupce záleží. Za sebe mohu slíbit, že nebudu zbytečně přikládat na oheň aby tě to neplašilo.
Jarouši, sdílím názor na vlky a živé tvory vůbec (n) Tvůj příspěvek nekopíruji, vím, že nezmizí (n)
pusch

Příspěvekod pusch » 14 zář 2014 22:02

zubaty_vlk píše:http://www.grafika.cz/cz/forum/tema-927624-toto-nemusite-cist-749-baba-jaga-na-kosteti-neodletela/

Krást se nemá, ani nick:
https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=pusch+podprsenka

Ale vlčku, máš hlad, chápu, dlouho jsi neměl kost tak ti jednu hodím ;)
a kašli na zapšklost, vše je jinak než se zdá :lol: mám velice tajné materiály k zveřejnění. Mlask.
Přílohy
kost pro hladového vlka.jpg
když budeš hodný dostaneš další
kost pro hladového vlka.jpg (833.27 KiB) Zobrazeno 11446 krát

EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 4.28 mm
Čas expozice: 1/15 sec.
Clona: F/2.4
ISO: 800
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: IPhone 4S
Expoziční program: Normal program
Metering mode: Spot
pusch

Příspěvekod zubaty_vlk » 14 zář 2014 22:33

Příspěvekod pusch » včera, 22:02

zubaty_vlk píše:http://www.grafika.cz/cz/forum/tema-927624-toto-nemusite-cist-749-baba-jaga-na-kosteti-neodletela/

Krást se nemá, ani nick:

Ale vlčku, máš hlad, chápu, dlouho jsi neměl kost tak ti jednu hodím ;)
a kašli na zapšklost, vše je jinak než se zdá :lol: mám velice tajné materiály k zveřejnění. Mlask.
_______________________________________________________________________________________

Praktiky bývalého režimu ovládáš skvěle, puschi - jaké jsi měl jméno? Já mám rejstřík čistý.
zubatý vlk

_______________________________________________________________________________________
Re: Toto nemusíte číst 445 Pokračování na vlastním...

Příspěvekod josef38 » 18 čer 2014 06:33
Vážené současné společenství TNČ!
Na jednu stranku dokáži pochopit, že pro organizátory srazu je účast na setkání více, než důležítá!
Taktéž dokáži pochopit Zdeňka, že neúčast bere osobně a spíše jako znevážení jeho usilovné práce na jeho veledíle.
Na druhou stránku je ale třeba pochopit, že nejsme organizace, která své členy zavazuje jistým řádem. Nechtěl jsem napsat přímo vojenská!
Pokud vím, tak Slávek od počátku psal, že se srazu nezúčastní a já jsem psal, že ano, ale nechávám si v záloze nějaká procenta možnosti nezúčastnit se. Že jsem zde zdůvodnil proč jsem nepřijel, to už bylo z mé strany možná nadbytečné, ale považoval jsem to za slušnost.
Slávka proto po atmosfeře, která zde po setkáni panuje, dokáži v jeho rozhodnutí pochopit a sám jsem se rozhodl podobně.
Jak už jsem odpovídal na Milanův příspěvek, že vůbec netoužím dozvědět se ze srazu jakékoliv pikantnosti, tak mi věřte, že bych je i četl s odporem a proto jsem rád, že je nikdo nepsal! Ovšem úplný bojkot obrázkové informace ze srazu, a to ode všech, je podle mne trochu dětinské rozhodnutí!
A když už ani Ruby, který nás zde oblažoval stovkama obrázků jeho vody, nedokázal nic ze srazu poslat, tak to už asi také o něčem vypovídá!

Byl jsem zde mezi Vámi rád a komunikace s Vámi mně hodně dala, ale už delší dobu to zde jaksi "nemá koule" a teď ještě navíc tyto hrátky!

Takže, tak jako jsem dobrovolně mezi Vás přišel a Vy jste mě mezi sebe přijali, tak nyní také dobrovolně, po svém vlastním rozhodnutí, odcházím! Občas sem pochopitelně nakouknu, jak si vedete, ale aktivní už zde nechci být! Mějte se zde fajnovo! (n) Josef.

P.S.
Zdeňku a Milane, mé dodatečné vysvětlení mé neúčasti, které jsem Vám posílal, hoďte prosím do koše, už nemá žádnou důležitost! Děkuji!

P.P.S.
Sice jsem Milanovi už také blahopřál k svátku osobní zprávou, ale připojuji se k přání ještě touto cestou. (n) (n) (n)
__________________________________________________________________________________________________________
Josef, proč jsi aktivní proti výše uvedené hlášce?
Naposledy upravil zubaty_vlk dne 15 zář 2014 01:23, celkově upraveno 1
zubaty_vlk

Příspěvekod zubaty_vlk » 14 zář 2014 22:40

Příspěvekod MakB » dnes, 19:51
Juro, nech vlka být :o http://www.selmy.cz/vlk/ohrozeni-vlka/

...Vlk byl v průběhu historie jak uctíván, tak zlořečen. Zpravidla je však považován za krvežíznivého a zlomyslného zabijáka. Existují dva základní názory. Musím podotknout, lidské názory (ostatní zvířata by s námi třeba nesouhlasila). Jeden praví, že vlk je zosobněním zla, že je to nemilosrdný, bezcitný zabiják. Druhý názor praví, že vlk je nesobecký, že se stará o zdravý vývoj jiných druhů tím, že pouze kvůli přežití zabíjí slabé nebo nemocné členy stád. Nezabíjí ze sportu nebo z rozmaru. To je výhradně naší lidskou doménou.
Vlk, stejně jako řada jiných tvorů v přírodě, ale musel zaplatit za jeden z nejhorších lidských povahových rysů. Co lidé nejsou schopni pochopit, to zpravidla zničí nebo vyhubí, ve výjimečných případech se tomu začnou klanět.
Vlk není žádné zlo, ani dobro, je to prostě vlk :!: :!: :lol:
Naposledy upravil zubaty_vlk dne 15 zář 2014 01:24, celkově upraveno 1
zubaty_vlk

Příspěvekod pusch » 14 zář 2014 23:02

zubaty_vlk píše:Ale vlčku, máš hlad, chápu, dlouho jsi neměl kost tak ti jednu hodím ;)
Praktiky bývalého režimu ovládáš skvěle - jaké jsi měl jméno? Já mám rejstřík čistý.

To říká v dnešní době kde kdo, já se tím netajím, měl jsem krycí jméno náprsenka a pokud mě lidé co tam už nejsou, proti mé vůli nevymazali, jsem tam dodnes. Mlask, chceš další kost?
Stejné to bylo tady, jedna tajná co u nich prý nebyla (i s pomocníkem) tady tomu šéfovala. Praktiky měla navýsost vymakaný, utajený, dodnes chodí s andělskými křídly světice. LOG pardón mělo být LOL ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

A pro tady toto chování (mazání) vznikla lastou založená (prý ukradená) chaloupka, pche
a budeme pokračovat v odtajňování archívů... se posilni alkoholem vlčku, neboj není to sen, ráno to tady bude, není zde moderátor který by to odmazal... ráno zajdi do kavárny na vyprošťováka, budou rádi, spolupachatel třeba něco vymyslí (n) :lol: :lol: :lol:
Přílohy
Moderování nejen nad ránem.gif
tajné archívy odtajněny aby bylo jasno
Moderování nejen nad ránem.gif (227.27 KiB) Zobrazeno 11423 krát
korekce nejspíš pravopisu.jpg
a aby to pomocníkovy z kavárny nebylo líto
korekce nejspíš pravopisu.jpg (169.65 KiB) Zobrazeno 11423 krát
Naposledy upravil pusch dne 14 zář 2014 23:54, celkově upraveno 1
pusch

Příspěvekod zubaty_vlk » 14 zář 2014 23:53

Špatně cituješ:

Příspěvekod pusch » dnes, 22:02

Krást se nemá, ani nick:

Teď vím, že jsi asi "babochlap".

To říká v dnešní době kde kdo, já se tím netajím, měl jsem krycí jméno náprsenka a pokud mě lidé co tam už nejsou, proti mé vůli nevymazali, jsem tam dodnes. Mlask, chceš další kost?
Stejné to bylo tady, jedna tajná co u nich prý nebyla (i s pomocníkem) tady tomu šéfovala. Praktiky měla navýsost vymakaný, utajený, dodnes chodí s andělskými křídly světice. LOG pardón mělo být LOL ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
_________________________________________________________________________________
Jen ty tajné materiály zveřejni, nadprsenko, neboli pomocníku pusch-i, který jsi tomu tady dlouho šéfoval.
Hajzlíků bylo i bude v každé době...
Pokud vím, tady šéfovala zpočátku baba.jaga od začátku vlákna, přizvala pomocníky pusch atd. a nakonec se tady nastěhovali dva loupežníci pusch a josef38, kteří si nedovedou založit své vlákno a myslí si, že budou těžit zlato, ale jen se hádají se všemi okolo a plivají jedovaté sliny vždy a na všechny. Rozhádáni jsou se všemi vlákny okolo.

Kdysi tady byla pohoda pro ženy a dívky, dnes zbyly jen hádky a stres.
Kdo by si dnes tady dovolil ještě vložit normální foto, aniž by mu bylo všechno vyčteno až do pátého pokolení? Nepijte už, pánové, vínko, které občas i docela často přiznáte, je také určitě naškodu - a nejen vám.

Jdu lovit do jiných končin a loučím se s vámi, pokud mě znovu nevyvoláte svými nesmysly - MLČTE UŽ a starejte se, aby vlákno opět žilo!!!

Ale veďte ho bez toho alkoholu a houbiček bylo už dost...

zubatý vlk

P.S.
viewtopic.php?f=42&t=853
Víc nemusíš vkládat, tady je vysvětlení.

P.S.
Josefe, kde zmizel tvůj příspěvek o "chlastu krabicového vína" Ljuby v noci a "kamarádství" s bmx? Proč mažeš své příspěvky, když to mazání tak odsuzuješ? Nestojíš si za svými slovy???
Hlo se v tobě nakonec svědomí - nemusel ses překonávat, prvotní emoce tě odhallují, neskrývej je. TY!!! potřebuješ pomocnou ruku, ne Ljuba - styď se a zamysli!!!
Kážeš vodu a piješ víno...

vlk se zubí :D (y) (y) (y)
Naposledy upravil zubaty_vlk dne 15 zář 2014 02:53, celkově upraveno 7
zubaty_vlk

Příspěvekod pusch » 15 zář 2014 00:04

Vlčku, vlčku, otoč hlavu, máš to doplněný o to, co se někomu již dříve nelíbilo a měl potřebu to mazat nebo upravovat ;) :lol: :lol: :lol:
Svoje tvrzení doplňuj fakty, zatím jsi nevytáhnul nic, co by mluvilo přímo proti mě :lol: :lol: :lol:
P.S. odkaz je další manipulace, jestli si budu chtít něco založit, nepotřebuji babu, zase by se mohla ohánět tím, že to vlákno založila a je její :lol: :lol: :lol: Co si tak vzpomínám několikrát chaloupku chtěla zničit a asi ji moc leží v krku že se jí to nepovedlo. Ono totiž po návratu ve výše daném mazání vymazala pěkné přivítání, jako kdyby nikdy nebylo. To si jeden připadá marně ;) :lol: :lol: :lol:
Přílohy
otakárek který někam odletěl.gif
toto je z doby kdy se mazalo hlava nehlava 2.8.2014
když něco napíšu tak si za tím stojím,
odpovědí bylo smazání od baby nebo pomocníka
otakárek který někam odletěl.gif (267.33 KiB) Zobrazeno 11416 krát
pusch

Příspěvekod josef38 » 15 zář 2014 09:14

Myslím, že veškerá snaha o napravení jedné pomýlené dámy je naprosto zbytečná! :D
josef38

Příspěvekod ruby52 » 15 zář 2014 10:52

....
Přílohy
01298aa.jpg
01298aa.jpg (504.18 KiB) Zobrazeno 11338 krát
Vladimír
ruby52

Příspěvekod Jarouš » 15 zář 2014 18:31

Ljubo, vrať se jako Ljuba a bude klid.
Jestli Jindra opravdu upravoval příspěvky druhých, je to na odplivnutí.
Risknu fotku, spešl pro Josefa.
Toho vlákna by byla škoda.
Necítím se kompetentní toho víc napsat, nejspíš by to bylo stejně k ničemu.
Přílohy
SDIM2660.jpg
SDIM2660.jpg (499.24 KiB) Zobrazeno 11299 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 26 mm
Čas expozice: 1/160 sec.
Clona: F/8
ISO: 100
Whitebalance: Manuálně
Použití blesku: Ne
Model: SIGMA SD1 Merrill
Expoziční program: Manuální
Exposure bias: 0 EV
Metering mode: Spot
Jarouš

Příspěvekod pusch » 15 zář 2014 20:10

ŤUKY ŤUK, Jarouši ahoj, slovo chlapa... přímé, věcné... není co dodat. (n)
Chaloupku udržíme při životě, má zakleté základy a je odolná... raději nebudu už nikoho jmenovat, nerad vyvolávám duchy ;)
pusch

Příspěvekod josef38 » 15 zář 2014 20:11

Jarouš píše:Risknu fotku, spešl pro Josefa.

Tak to sis teda moc dovolil! :lol:
Fotka se mně líbí, foveon se snaží, já jsem ale teď v zajetí černobílých filmů a pokusů s vývojkama.
Viz:
viewtopic.php?f=12&t=155&start=2580
josef38

Příspěvekod ruby52 » 15 zář 2014 20:13

....
Přílohy
04395.jpg
04395.jpg (646.75 KiB) Zobrazeno 11268 krát
Vladimír
ruby52

PředchozíDalší

Zpět na CHALOUPKA babyjagy