Tak za prvé Jarouší, s tímto vláknem jsem se ve zlém nerozloučil, pouze jsem napsal, že v té době jsem neviděl v něm pro sebe žádné uspokojení a proto jsem ho po nějakou dobu nenavštěvoval. To ale snad neznamená, že ho navždy opouštím. Bylo to způsobeno právě Moravou, jak píšeš, mou neúčasti a dalšími důsledky a s Bohoušem jsme si už vše telefonicky vyříkali. Že jsem nezavolal ještě Tobě, to se omlouvám!
Za druhé, nemám zájem stupňovat žádné rozmíšky, naopak bych byl raději, kdyby se vše dostalo do starých kolejí. Ve "Vlkovi" jsem poznal jistou osobu, které jsem pouze chtěl podat pomocnou ruku. Napáchala sice tady toho dost, ale proto jí snad všichni do smrti nezavrhneme. Je teď čistě na ní, jak se k tomu dále postaví. Pokládal jsem za vhodné upozornit na to i toto vlákno, kde též často působila. Osobně mně bude šuma-fuk, pod jakým nickem bude působit. Když bude vše OK, myslím, že se nám všem uleví a obě vlákna mohou dále fungovat paralelně.
Za třetí, nezakázel jsem si ani jedno z obou vláken a bude čistě jen na mně, které a kdy budu navštěvovat!!!
Tak to je tak asi na vysvětlení a Tobě děkuji za pochopení!

P.S.
Nikdy jsem po sobě příspěvky nemazal, ale jestli TNČ uzná za vhodné, mohu dotyčný příspěvek smáznout a dát jen odkaz, což však plní stejný účel.
Takže to spíše asi necháme na moderátorovi a já to budu po Tvé výzvě ve skromnosti sobě vlastní respektovat!