Avionik píše:Vláďo gratuluji k výkonu cyklistickému
Josefe hovňajs, já hlavně psal k tomu 3-létému výročí nekouření, kolo je letos slabota a propadák

Avionik píše:Vláďo gratuluji k výkonu cyklistickému
jirka-vysočina píše:Ruby taky jsem ujel 101 km, ale za tři vyjížďky od soboty do pondělí
Karlíkamatér píše:Vláďo ty nás houpeš , s tímhle se jezdit nedá....nejsem blbej....chyběj ti tam šlapky + blatníky + světla + zvonek + dynamo + pumpička + nářadí + sada na lepení veloduší + odrazky na pedálech a v drátech !!!....joooo a pár drátů ti v kolech určitě taky schází ( máš to nějaké řídké)....já to musím vědět , protože jsem měl čistokrevného Favorita z Rokycan s dvoutácem a čtyřkolečkem![]()
Karlík
To Avionik:Já se s tímto fotákem teprve učím tak že zatím žádná slávaAvionik píše:MONYS, to je- tripartina dohadujou se kdo si více uzobne. Já mám od pátku pomršené levé oko (vlétlo mě tam nějaké svinstvo při obrušování branky od starého nátěru a rzi) a jako na potvoru přez dvoje brejle-optické a ochranné, jako vždy !!! Už to za ta léta znám (montáže) a proto ho mám taky tak požkozeno . tak prominou pokud to bude na snímcích viděti
- tak jednu zkušební ze šupléku - mapování tonality .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník