Big.T píše:Ale ja prave pri veskerem experimentovani a zjistovani, kde je chyba, jiz celou kartu nakopiroval na hdd a prevadim z hdd. Rychlost se temer nezmenila. Kolik by tak mel trval prevod jednoho rafu s vytvorenim inteligentniho nahledu? Jen ten inteligentni nahled trva u jednoho snimku kolem 20s.
kezic píše:Proč převod do DNG když rawy z XE-1 jdou otevřít přímo?
Josef01 píše:Big.T píše:Ale ja prave pri veskerem experimentovani a zjistovani, kde je chyba, jiz celou kartu nakopiroval na hdd a prevadim z hdd. Rychlost se temer nezmenila. Kolik by tak mel trval prevod jednoho rafu s vytvorenim inteligentniho nahledu? Jen ten inteligentni nahled trva u jednoho snimku kolem 20s.
Možná to bude tím HDD, zřejmě máš klasický disk, já používám SSD, který je podstatně rychlejší. S tím asi nic neuděláš, jedině zkusit jiný program.
Luboš píše:BIG.T - taky by mně zajímalo proč Rawy z Fujiny převádíš do formátu DNG, když je LR umí otevřít a zpracovat přímo.
Josef01 píše:Ty ale mluvíš o převodu do DNG, to mi trvá taky z karty neskutečně dlouho, pouhý import bez převodu do DNG mi trvá 10x kratší dobu z karty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků