Sere mne jak si tu u nás v české kotlince kde kdo hraje na nadstandartní služby zákazníkům a přitom je to jen oblbování za účelem dostat za co nejméně investic z důvěřivců co nejvíc jejich penízků. A nejde jen o značkové servisy....minulý víkend jsme byli oslavit taťkovo ,,kulatiny" zde:
http://www.lesnilazne.cz/index.phpJe to kousek od chaty rodičů , takže si dobře pamatuji,že to bylo před revolucí obyčejné rekreační středisko ROH a škola v přírodě a v přilehlých chatkách pionýrský tábor.Ve vodě z pramenu si tenkrát děti myli nohy a ešusy...no a dnes je vydáván za léčebný s téměř zázračnými vlastnostmi

. V tzv. luxusních lesních apartmánech je ta nejlevnější výbava ...celá koupelna a WC pochází z levných čínských šmejdů z Jysku , moderní TV se satelitním příjmem ( naladili jsme 6 !! programů vč.českých ) si také představuji jinak.Z celého apartmánu tam byly luxusní jen tři loňské časopisy na stolku....a cena za noc

.Když jsem si dal to nejdražší jídlo ( z celé bohaté nabídky pěti jídel !! )....což byla panenka na hříbkách za 280,- tak mi to přinesli z kyselou omáčkou z nakládané směsi hub z Kauflandu která hříbka nikdy neviděla !
A to si dovolí napsat,že jídla připravují výhradně z čerstvých surovin od místních pěstitelů...nebetyčná DRZOST !!
Ostatně porovnejte snímky na jejich stránkách se skutečností kterou jsem nafotil já.
Karlík