Žeby opět hřib královský?
http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalo ... tisic.htmlJuro s tou cyklostezkou je to těžký. Je sice pravda, že stezka bude v tomto úseku asi o dva metry níže, než silnice, ale ona nemá takové rovinné zvlnění, jako tato silnice. Při povodních je sice silnice v tomto úseku ještě suchá, ale jinde, už je dávno pod vodou.
Stezka sice bude pod vodou o trochu dříve, ale celá. Podle mne by nemělo význam stezku zvednout do úrovně silnice z fotografie a jinde, třeba v úseku Jarov - Zbraslav, kde jde podél řeky v úrovni luk a dále ze Zbraslavi až do Prahy, by už byla dávno pod vodou.
Zpočátlu, když jsem se na celou stavbu díval z přívozu, tak jsem měl také pochybnosti. Teď už takové nemám. V tom nejkritičtějším úseku, kde se řeka ohýbá a proud vody má při povodni devastující sílu, vyztužili navigaci od stezky k řece mozajkou dvoutunových balvanů. Samozřejmě povodeň takové síly, jako byla v roce 2012 udělá velikou zkázu, ale ta by byla nejen na stezce. Co mě spíše zaráží, že v kritických úsecích řeky touto stezkou zůžili její profil minimálně o dva metry! A to znamená, že při povodňovém průtoku bude hladina Vltavy mezi elektrárnou a přívozen, kde jsou obytné domy jen pár metrů nad hladinou, dříve a více vzdutá. No, snad to neprojektovali blbci!!
Přikládám fotku budoucí stezky s novou navigaci směrem k řece z těžkých kamenů. Podklad pod stezkou je nově navezený z drobnějšího kamenitého materiáluy a udusán těžkým válcem s hydraulickým dusáním. A jestliže původní navigaci, s mnohem menšími kameny povodně za několik destiletí neporušily, tak tato nová navigace musí vydržet také! Dělají to opravdu důkladně.