Žlučník nemám, ale lógrovou kávu, bez mléka, bych na lačno nemohl. Žid, nežid... Dělej si čaj, s mlékem, medem, na co máš chuť i kakao k pečivu i chlebu je dobré...mám umělé sladidlo, zakapu a jak s cukrem slazené..
Jsem měl v práci svého času podřizeného (Řeka), ten vždy říkal, že nabírat kafe (jedno jaké, jestli mleté, či rozpustné) do hrníčku lžičkou, je barbarství, že se to má dělat naběračkou (po našimu forneflou) a hned mi taky jednu pořídil . Já jdu po snídani, si každé ráno zobnout čtyři tabletky
Tož to je sice pravda, ale zatím mu je v šuplíku ve Frýdku dobře, průkaz musí nosit už vážně nemocní, u kterých hrozí nějaké ty kolapsy, u mně by to byl problém jen při nějakém zranění a i s tím nemám zatím potíže, srážlivost krve mám dobrou, tedy se mi rány hojí dobře a nekrvácím.
Tak správná žena si manžela vykrmí a on se potom stane pro ostatní baby méně přitažlivým, já jsem na tom stejně Otevřu dveře od chalupy a na omítce takováhle čtyřcentimetrová příšera, ještě že jsem měl v kapse mobil na zvěčnění