Jindro, vypadal slušný člověk, ale už před měsícem, říkala, žena, že tady byla záchranka a policajti a že ho asi odvezli na záchytku. Řeknu si až bude střízliv o číslo telefonu, na jeho příbuzné, přece není jako kůl v plotě.
K večeru přijel syn a vnuk, ženě k svátku blahopřát....musel jsem se dárku smát...dostala m. j. Coregu lepidlo a tablety na údržbu protézy...che, asi až za 14 dní jde na otisky, total horní čelist...už se na protézu těší...já ji mírním, marně...bude jí prý nosit a ne jako já, když ji mám ve skřínce v koupelně...
uvidíme...nejlepší zkušenost, je ta vlastní...
Naposledy upravil bmx dne 18 srp 2014 18:58, celkově upraveno 1
V prvním patře se mu neočekávaně podlomila kolena a svalil se na podlahu. Měl jsem strach aby si ještě něco neudělal. Nikdo by mi potom neuznal, že jsem chtěl jen pomoci. Jindro, jsem tak uondán z té cesty, bolí mně v zádech, že se musím rozloučit. Budu se těšit zítra ráno.
Přeji hezké ráno, veselý celý den. U nás svítí sluníčko.
Sejdou se zvířátka na poradě. Hroch povídá: "Zítra pojedeme na výlet." Žába po něm opakuje: "Zítra pojedeme na výlet." Hroch pokračuje: "Sraz bude v 7:30 u lesa." Žába po něm zase opakuje: "Sraz je v 7:30 u lesa." Hroch povídá: "A ta zelená čůza zůstane doma." A žába si povzdychne: "Chudák krokodýl, ten se tak těšil.."
Tak ahoj a dobré ráno....taky pojedem na výlet...asi...nevím kam, ale znám cíl...oběd v Globusu...tak to někam zatočím... Smět Tanvald, kolem přehrady, Raspenava a LBC...
Hezké dopoledne. Ráno jsem se neozvala, jelikož jsem se šla podívat na trhy na náměstí. U nás od rána prší, takže je tak pochmurně. Ale psa mi dovolili si vzít dovnitř, když prší. Tak mě tu teď hlídá .
Barčo, všiml jsem si, že jsi na své dotazy jestli brašnu, nebo batoh dostala takřka úplné rady na DigiAreně. To víš oni jsou tam mladší, více rozumí tvým potřebám
Žena baví gizdy, před třemi měsíci si vzala týden dovolenou a malou k nám vzala, zdalo se jak nebude hezky a nakonec, celý týden propršelo, zdá se, že situace se opakuje