jirka-vysočina píše:Teda Josefe, ta poslední je excelentní. Pefektní atmosféra a načasování, takový moment je za pár minut pryč. Díky za fotky z cesty na Plechý. Možná se tam ještě dnes vypravím - ale autem přes Bavory na Třístoličník a kousek po hřebenovce. Večer se má trochu vyčasit, uvidíme. Zítra frčíme domů, konec dovolené
![]()
Stando moc pěkná makra včely. S přechody stín-nebe mám při editaci taky problém, zpětně si uvědomuju, že ADL ho zvýrazňuje. Dodržení "nodal pointu" má asi význam hlavně při panu s blízkým popředím. U krajin i městských se software Photoshop Elements (mám č.10) neskutečně
předvádí a skládá perfektní obrázky i z ruky, dokáže i srovnat i kácející se domy, vůbec to nechápu. Proto nodal point neřeším. Dám paníčka s objetivem se shiftem, tam taky není co řešit.
Fotky máte moc pěkný, Josefe pěkný report z běhu.
Něco z včerejší návštěvy Č Krumlova. Ze začátku bylo zamračeno.
jirka-vysočina píše:Vláďo díky. Máš pěkný vzpomínky na KH s Barborou.
monikash píše:Něco jsem vám, hoši, přivezla ze včerejší cesty do Brna. Ulovila jsem je před hlavákem, páč v místech, kde jsem se pohybovala, žádné mašinky nebyly.
A jinak, asi mi odchází kodík. Když namáčknu tlačítko spouště, tak se furt přeostřuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků