škoda jen že mi rostou kolem chaloupky... jak jsem se dozvěděl od odborníka mykologa pana Bédy Ježidědka, je to všechno špatně, jsou prý s nahořklou příchutí... nevím jak na to došel ale z pokračování příspěvku mi vyplývá, že o tom ví hov.o
 škoda jen že mi rostou kolem chaloupky... jak jsem se dozvěděl od odborníka mykologa pana Bédy Ježidědka, je to všechno špatně, jsou prý s nahořklou příchutí... nevím jak na to došel ale z pokračování příspěvku mi vyplývá, že o tom ví hov.o  

Moderátoři: MakB, TNČ moderátoři

.
 . .
 . 

[/quote]
[/quote]

bmx píše:jak jsem se dozvěděl od odborníka mykologa pana Bédy Ježidědka, je to všechno špatně, jsou prý s nahořklou příchutí... nevím jak na to došel ale z pokračování příspěvku mi vyplývá, že o tom ví hov.o

[/quote]
[/quote] 
   , nevím o čem je řeč.............
 , nevím o čem je řeč.............

je dobře že zůstáváš nad věcí... lufťáci budou dneska slavní, na Nově bude senzacel
  je dobře že zůstáváš nad věcí... lufťáci budou dneska slavní, na Nově bude senzacel  

(tak je ani nemůžeš moc znát- můžeš požádat strejdu Googla
 (tak je ani nemůžeš moc znát- můžeš požádat strejdu Googla  a do lesa nechodíš).
   a do lesa nechodíš).
bmx píše:Je to jedno, stejně to tam nefunguje...
 .
 . 

MakB píše:Hlavně , že to funguje tady... viewtopic.php?f=33&t=841&start=780

ale zamakám na tom
 ale zamakám na tom 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků