ještě pár a mažu na noční....mějte se
Karlík
jak bez hledáčku, tohle má plnohodnotnej hledáček jako zrcadlovkaKarlíkamatér píše:Ahoj Frankie....hoď sem něco makra z toho testování....dík.
Karlík
PS: já vím že jsem děsný zpátečník , ale když já foťák bez hledáčku ,,nemusím"....no a cena za kterou by byly 3 Fujinky....takže nic pro mne
. Tím jsem nechtěl říct že by to byl špatný foťák....určitě bude kvalitní , proto se těším,až sem dáš nějaké ukázky
Frankie píše:jak bez hledáčku, tohle má plnohodnotnej hledáček jako zrcadlovkaKarlíkamatér píše:Ahoj Frankie....hoď sem něco makra z toho testování....dík.
Karlík
PS: já vím že jsem děsný zpátečník , ale když já foťák bez hledáčku ,,nemusím"....no a cena za kterou by byly 3 Fujinky....takže nic pro mne
. Tím jsem nechtěl říct že by to byl špatný foťák....určitě bude kvalitní , proto se těším,až sem dáš nějaké ukázky
křovák píše:Tady to žijePěkné fotky, technika uhání mílovými kroky
Frankie třeba Mark III bude mít, jak vidím ze zadu u tohoto nic podobné hledáčku není
Neff dělal recenzi http://www.digineff.cz/clanek/canon/canon-g1x-mark-ii
Frankie píše:jak bez hledáčku, tohle má plnohodnotnej hledáček jako zrcadlovkaKarlíkamatér píše:Ahoj Frankie....hoď sem něco makra z toho testování....dík.
Karlík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků