Tom
 Tom Tom
 Tom

Tuhle jsem vzal do ruky kolegův Canon a krásně padl do ruky, musím uznat.
 Tuhle jsem vzal do ruky kolegův Canon a krásně padl do ruky, musím uznat.   a někdy naopak.. takže dobré světlo z Plzně přeje Pavel Trampota
 a někdy naopak.. takže dobré světlo z Plzně přeje Pavel Trampota 

rafles píše:Jsou amatéři a amatéři. Považuji se za amatéra a přitom jsem se nezmohl na tak drahé foťáky jako např. Nikon D90, D7000 nebo D700 a k tomu odpovídající optiku, jak tady uvádějí jiní amatéři. Se stále se zvyšující nabídkou pořád dokonalejší foto techniky se podle mého názoru fotoamatérismus redukuje hlavně na technické vybavení na úkor imaginace, smyslu pro estetické cítění, kompozici atd. Cítím to i z diskusí na tomto portálu. Nevím, jestli bych plodil kvalitnější fotky, kdybych vyměnil svoji D60 za D700. Možná ostřejší (i když ani teď si nemohu stěžovat), ale obsahově a výtvarně hodnotnější asi těžko. A ten průvan v peněžence... Konec konců mnozí velikáni fotografie jako Sudek, Stibor i nyní Saudek a další používali techniku v porovnání se současnou nabídkou velmi předpotopní. Ale povídá se o tom hezky, to je fakt. A koneckonců, kdo by se nepochlubil vlastnictvím dobré techniky, že?
 . Na druhou stranu umění je velmi diskutabilní a co se jednomu líbí, to se druhému líbit nemusí a popravdě je mi úplně jedno jakým způsobem k výsledku dotyčný došel.
. Na druhou stranu umění je velmi diskutabilní a co se jednomu líbí, to se druhému líbit nemusí a popravdě je mi úplně jedno jakým způsobem k výsledku dotyčný došel.
 !
!
 .( jestli ne i víc) Což je pro mě jako amatéra fakt dost. A domácí kamery do 30 tis. si mohou o takovém snímači nechat zdát ( mají ho snad až ty 100 tisícové, jak jsem uváděl). Chtěl bych si ve videu hrát s hloubkou ostrosti
.( jestli ne i víc) Což je pro mě jako amatéra fakt dost. A domácí kamery do 30 tis. si mohou o takovém snímači nechat zdát ( mají ho snad až ty 100 tisícové, jak jsem uváděl). Chtěl bych si ve videu hrát s hloubkou ostrosti  . Což si myslím, ty home kamery moc nedokáží.
. Což si myslím, ty home kamery moc nedokáží.

. Budu to muset ještě zvážit. Za kameru ale 100 tisíc nedám
. Budu to muset ještě zvážit. Za kameru ale 100 tisíc nedám  
   .
.

penzista
    penzista
Přemýšlím o něm. Hlavním konkurentem mu je Canon EOS 600d a 60d. Babo raďduben píše:Takže pokud Nikon tak v současné době D7000
 . Všude tvrdí když video tak Canon. Když fotky tak Nikon
. Všude tvrdí když video tak Canon. Když fotky tak Nikon  .
. Avionik píše: a nebo začít slušnějsí amatérskou kamerou

Avionik píše:Ale kvalitní videa co se týče konečného výstupu záleží na umění kameramana .
 .
.
Zpět na Se zrcadlovkou na vážno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků