Kalous, Jurkoviče není nikdy dost , ale pozor na špatně zrevidované komíny... Magdi, na tu techniku, kterou máš k dispozici, to není vůbec špatné . Bohouši, převoznická . Vladimíre, tahle mohla být za tři , jeden beru zpět za potlačení barvy Sluncem osvícených ploch. Automatika? HoumrP: Candáti brali-li, či nebrali, stejně . Dám dvě z Rusavy, ještě z dubna, takové bídné rychlocvaky při cyklovyjížďce.
Je to veliká radost, číst slova uznání za Brčálnické retro. Všem děkuji i těm, co nešetřili věcnými dary (vizour, kila kávy, fernety, pekařství a cukrářství) a hlavně za korunu, jenž se vybírala vždy za veřejné promítání ať v Klášterci nebo Bystřičce. Nechci být materialista, slova uznání si ale cením daleko nade vše materialistické a s oduševnělou duší se mi bude přeci jen lépe usínat
Ono dělat něco s láskou pro Pavla a jeho partu, jde skoro samo, byť mi to trvalo rok
Jsem balík, Vladimíre, já tam zapomněl dát odkaz na ten obrázek, kterého se to týkalo. Hlavně, že jsem ho už měl zkopírovaný ve schránce... Tak tedy šlo o tento: download/file.php?id=45152 Moc nepiju, ale stejně mi hrabe... Jó, Bystřička...
Jarouši, ty máš známosti všude- sakra to budu fotit tady s tím snímačem???
New Sensor Tech in EOS 7D Mark II [CR2] JUNE 19, 2014 CANON 7D MARK II FOLLOW ON OUR FORUM Tweet New Sensor Tech in EOS 7D Mark II [CR2] We're told to definitely expect new sensor technology to be introduced in the Canon EOS 7D Mark II. This tech will be used in all forthcoming Canon DSLRs. What is it? We're not 100% sure yet, though we're told it's definitely not a foveon type technology that we've previously seen in patents .
This may be one of Canon's best kept secrets as it's apparently going to be more than an “evolutionary” technology.
We're filtering through a lot of emails about this new sensor tech and we're not sure what's true and what isn't.
More to come… We're not putting a [CR3] on this until we know what the new tech is.
Bohouši, vůbec nevím, o co jde, přiznám se, že co mám Sigmu, tak konkurenční vývoj skoro nesleduju. Ale je fakt, že už nejméně před rokem jsem četl, že Canon usilovně pracuje na svém vlastním plnobarevném snímači, podobném Foveonu. Osobně si myslím, že na tom makají všichni velcí hráči a je jenom otázka času, kdo s tím přijde jako první. Ale určitě je v tom budoucnost digitálních foťáků a kvality nových Foveonů se už nedají přehlížet. A jestli už má Sigma svůj Foveon velikosti kinofilmu (proslýchá se), tak to je další úprk od konkurence, co se kvality výstupu týká. Canon ani Nikon či Sony tohle nemůžou trvale ignorovat, kdo první dokáže konkurovat Foveonu a přidá ještě kvalitnější vyšší ISO, bude mít velký náskok. Ale to všechno jsou čistě jenom moje osobní spekulace. Taky tím šíleně vzrostou nároky na optiku, poslední skla od Sigmy jsou toho důkazem. A rychlé čipy to chce, Sigmy jsou pomalé, procesory mají dva, jenže jejich RAWy mají 50 - 60 MB. Kolik budou mít z Full Frame, když ty dnešní mají "pouze" 3x15 MPix.?
Jestli si s tím troufli na MS ve fotbale (Canon býval vždycky jedním z hlavních sponzorů), na největší sportovní akci na světě, tak to už asi bude hotová věc. Já teda osobně doufám, že to není žádný super inovovaný Bayer, ale skutečný Canon plnobarevný snímač. Jestli jo, tak se začnou dít věci, máme se na co těšit... Další parádní kousek od Sigmy. Holt na tom snímači je fakt všechno hrozně vidět, takže nároky jsou obrovské...: http://www.photozone.de/canon-eos/875-s ... rt_eosapsc