Ljuba napsala:
Díky moc BaStovi a díky Dášce - ta vnesla konečně "jasno" a tak to je fajn. Lépe bych to nevyjádřila.
Berte to, jak život jde a respektujte individuality - individální pocity, které se vymýkají standardu - jeden to vyjádří zastarale, druhý svými vlastními pocity. Dost lidí nepochopí, nezazlívám a nezazlívejte mi - opravila jsem vzpomínku na Pavla po nátlaku máka, jeho kopírování, ponižování, vyhrožování bilbem atd. v komentech a pak jásání že jsem pochopila!
Ano, pochopila, a to jen to, že ty jsi nepochopil máku, jaký vztah mezi mnou a Pavlíkem byl...stejně na své vzpomínce neustoupím - karikatura byla mezi Pavlem a mnou - vše v pohodě. NEMĚL JSI PRÁVO MAZAT - STYĎ SE!!!
Podávám vstřícnou ruku TNČ.
P.S.
A děkuji Josífkovi 38 za diplomatická "gesta".
Máku, máš se co učit...
Díky moc Dášce

.
P.S.2
Moc děkuji Josífkovi a kopíruji do CHALOUPKY.
Máku, "pochlap se"!!!
Nemám co dodat, nic mazat nebudu. Ale jak jsem psal- nas*** na hlavu si nenechám!!!!
Nikoho jsem neurážel,neponižoval, nevyhrožoval....
K Dáše se nemá cenu vyjadřovat, můžete se obdivovat vzájemně (tak jak si napsala: ..... díky Dášce - ta vnesla konečně "jasno" a tak to je fajn. Lépe bych to nevyjádřila).
Tady leje a leje, budu slušný

.
Nesmrtelný výrok, který pronesl v prvním díle dr. Štrosmajer na adresu poněkud méně chápavé sestry Huňkové:
"Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete vznášet jako holubička."