Je to lepší, než Blesk nebo AHA.
Bulvár nečtu

.
Jsem zapšklý dědek a nemám přístup do "Chaloupky" ( bylo mi majlíkem doporučeno) .
Tak se musím bránit tady, ostatní prominou, ale rádi si to přečtou

.
Re: CHALOUPKA 114 - Jedeme dál "v novém kabátě".
Příspěvekod Ljuba » dnes, 04:35
(NE)Zdravím Máka, (předpos.a..ho)Zdenouše, kteří jsou asi úplně v prdce, mimo a netolerantní., neuznávající vlastní, osobní vyznání. Ti, co se podepsali pod jejich slova k "vymazání", ačkoliv mě neznají - znají, ať se stydí. Každý máme svůj styl vyznání, vzpomínek, vztahů. Nikomu neberu ty jeho - neberte mi proto násilím, vymazáním a nevkusně a ještě s poučením ty moje vzpomínky!
Pája byl moje "láska - autorita". Nechápete vůbec moje "osobní vyznání", poklonu co jsem mu složila.
Mažte si co chcete, ale myslím, že Pavel by mi řekl "své"přímo, ale smál by se opět a napsal by mi i email¨se svým názorem... Nikdy nebyl zapšklý jako vy - nesaháte mu ani po paty a zamyslete se nad sebou!!!
Dědkové zapšklí, netolerantní, jedete po své lajně a neberete nic než svůj názor - styďte se!!!
Mám svůj vztah k Pavlovi a jeho milé paní a to mi neodepřete svými kecy ani mazáním mých příspěvků!!! Je to můj styl vyznání a vaše pravidla nepřijmu.
Pavle, pozdravuji do fotografického nebe a jestli se mnou souhlasíš, tak na tom TNČ udělej shora pořádek - nezapomenu, nikdy

.
P.S.
Kdybyste byli solidní, tak mi napíšete zprávu, že jste mi to vymazali a že jste mě zkritizovali v TNČ na email. Kdybych neměla přátele, tak se o vašich "popdrazech" nedozvím - na TNČ nechodím, když něco máte, tak pište sem, nebo na email - exhibicionisti!
Mno, moc mě mrzí reakce jednoho člověka na TNČ, který mě nezná a osobně a p.edp.sr.ně se "podepsal pod aktivity Z.M. a Máka

.
P.S.
Posílám 3 lidem toto na email a za 3 dny tady tuto zprávu mažu i příp.mstící se reakce. Odpouštím, ignoruji - mám ráda v Chaloupce klid