Re: Smutné, nikoliv smuteční vydání TNČ-Vzpomínková kniha
Nový příspěvekod Ljuba » 08 kvě 2014 03:07
S úctou a téměř denní vzpomínkou k Pavlovi - byla, ne - je to OSOBNOST - na něj se nezapomíná.
Přes všechno se dostal přenést, dokázal všechny ztmelit, neurážel se, byl upřímný a čestný, nebyl ješitný, měl v sobě plno humoru, osobní kouzlo, přirozenou autoritu, nadsázku, pochopení, byl to Mistr fotografie a milující manžel, kamarád, přítel všech. Málokdo to dokáže...
"Pájo", mohla bych ještě napsat mnoho, ale jen dodám - Tebe nikdo nepřekoná!!! Nebo sešli z toho fotografického nebe nějaké to "požehnání", ať se mají rádi a rozumí si i všichni, co jsou ještě "dole" při zemi.
Ano, moc mě mrzí, že dnes nejsou na TNČ tak ztmeleni jako za "tvé vlády".
Žijeme jen jednou a pak vzpomínáme a možná už dost "pozdě" - v tom smyslu, že již nemůžeme říct z očí do očí, co jsme cítili, když ten či "onen" tady s námi žil. Pozdě je již vzkazovat něco "do nebe", nebo do pekla.
Tví "(za)nástupci" se ti nevyrovnají v moderování a už vůbec ne v nadhledu.
A myslím, že mezi námi dvěma bylo vždy "jasno" a vše jsme si řekli rovně a přímo

.
P.S.
Za tu karikaturu ses kdysi smál a upřímně - zdravím do fotografického přátelského nebe
Okopíroval jsem z vlákna .........Smutné, nikoliv smuteční vydání TNČ-Vzpomínková kniha
Nehodí se to tam a je to nedůstojné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Příspěvek od Ljuby jsem smazal