ruby52 píše:vzbudil se mi konečně pes, (spíše se mi podařilo ho vzbudit)tak jdu ven ...
josef38 píše:Pochopitelně i starší slečny s náma občas jezdí, i když už úsměv tak často nerozdávají! Jsou ale milé také!
monikash píše:To moře mě fakt uchvátilo, hned bych tam na půl roku odjela.
Josefe38, tak ty jsi Charónem pro živé. Doufám, že jezdíš na řece, které v blízké budoucnosti nehrozí vyschnutí.
Ten kocour je určitě vycpanina 3 koček dohromady....Hodil by se mi jako ledviňák na cystu, co mi tam našli (při CT plic, ti doktoři jsou fakt úžasní).
monikash píše:T
Ten kocour je určitě vycpanina 3 koček dohromady....Hodil by se mi jako ledviňák na cystu, co mi tam našli (při CT plic, ti doktoři jsou fakt úžasní).
jirula píše:Josefe holky, ale ta červená příště bez knoflíčku, ta poslední bez bundy, tak musíš víc ukecávat![]()
Stanley 900 píše:
Josefe38, díky za vysvětlení. Takže by to odpálil i Nikon1, ale jde o to, jestli půjdou synchronizovat záblesky.
On je odpálí, ale samozřejmě jindy, zato interní na zrcadlovce je neodpálí vůbec, kromě rádia jdou odpálit externím,
nasazeným na foťáku, ale předblesk jde vypnout a na odpálení interním to nemá vliv.
Stačilo by, kdyby N1 uměl přes tu krabku spouštět externí SB900.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník