zdař Jiříku, dám Jiříka, po ránu, když jsem to cvaknul, tak tam měl tak nepoužitelný výraz, že jsem ho raději vyretušoval i s tou jeho fotyho krabičkou
Přílohy
2014_(14-42mm)_0056.jpg (584.72 KiB) Zobrazeno 20010 krát
Fotí vám to skvěle. Josefe perfektní momentky z Olomouce - klavír, děvče co dělá pukrle a samozřejmě nadkolenky dlouhé nožky . I další fotky prima. Ať se Ti dál daří.
Ruby skvělá fotka s rodinkou se psem , kozy taky hodně povedený. A ta retuš je dokonalá .
Josefe38, u převozníka jsem v prní chvíli myslel, že to je Julius Satinský - podle kníru. Doblesk složitý ale účinný. Mě se ohromně osvědčila Standova rada - držet blesk s nasazeným jednoduchým difuzérem v levé ruce z boku a trochu shora a spouštět ho z foťáku vestavěným bleskem v režmu command - osvětlení z boku shora je velmi přirozené. Píšu z notebooku, ilustrační fotku přidám později.
Nazdar děckáá, na Prvního máje tu měli sraz běžci, běženkyně a běženčata. Bylo ještě pěkně, tak jsem se při focení i připekla. Jako vždy to najdete na Rajčeti: http://monikash.rajce.idnes.cz/Boskovicke_behy_2014 Dneska je zase pro změnu kosa jak : o/- - |~ _________________________________^ ^ A zbyl jen zámek
Přílohy
www_zamek.jpg (319.8 KiB) Zobrazeno 19974 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 77 mm
Čas expozice: 1/250 sec.
Clona: F/5
ISO: 100
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, auto mode
Model: E-520
Expoziční program: Creative program (biased toward depth of field)
Nazdár, Avi piš pomalejc, musel sem přemejšlet co znamená perortík , to mi fakt nedělej, přemejšlet bolí, jinak fotos pěkný, čím dál lepší Moni pěkný cos dala sem, odkaz ještě lepší , moc pěknej pohyb a barevná vyváženost , koukám většinou 150mm, že bych to sklíčko odněkud znal , jestli jo, mám radost velikou Jináč tam máte prímový hostesky a toho skota taky.
Ruby tebe vytáhli do ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
nic novýho nemám
Přílohy
300414baby (1).JPG (237.31 KiB) Zobrazeno 19955 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 15.9 mm
Čas expozice: 1/320 sec.
Clona: F/3.2
ISO: 80
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: COOLPIX P7700
Expoziční program: Normal program
Exposure bias: -3/10 EV
Metering mode: Pattern
300414baby (2).JPG (265.8 KiB) Zobrazeno 19955 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 32.6 mm
Čas expozice: 1/320 sec.
Clona: F/3.5
Model: COOLPIX P7700
Expoziční program: Normal program
Exposure bias: -3/10 EV
Metering mode: Pattern
300414baby (3).JPG (242.07 KiB) Zobrazeno 19955 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 6 mm
Čas expozice: 1/1000 sec.
Clona: F/2
Jirulo, jo, to sklo znáš. Všechno jsem to ručně tahala z rawu. Některé fotky mi ulítly s ostřením (ty tam samozřejmě nejsou) a jednu sadu jsem měla přepálenou, asi jsem nechtěně na 520ce zmáčkla Fn tlačítko. Často se mi plete pod palec. Toho Skota mi bylo líto, protože se větší půlka hlavního závodu (cca 8-9 km) běželo lesními a polními cestami. Taky to na něm bylo vidět. Ti, co běželi s ním, si jistě obohatili slovník o nové skotské nadávky.
Josefe, Tvoje obrázky mají děj! Konkretně poslední! Nejdřív dlouhán na chůdách a pak vše zdůrazníš jeho portrétem z podhledu! Pasuje to dohromady! Měj se! j.