MirekE píše:U nas taky. Si uzivame ticha.
OVal píše:... A já bloud myslel, že Velkou zeď už dostavěli před mnoha staletími... nebo že by to byly jen vícepráce?
![]()
T systém vypadá pěkně, ale ruku na srdce, byla by to bomba, kdyby s tím přišli tak před 6ti lety. Dnes už je podobných APSC bezzrcadlovek s obdobnými parametry jako hub po dešti a myslím, že červenej puntík to asi nevytrhne... Objektivy budou bezesporu kvalitní, ale nakolik to zlepší kresbu oproti "levným", aby to opodstatnilo vyšší investici? Navíc mám pocit, že už těch systémů začíná mít Leica nějak moc....
Navíc nic pro mne, má to RGB filtr..![]()
Mnohem víc by mne chytlo za srdce něco na způsob RX1...
OVal píše:Občas si vyběhnu, jen tak nalehko a po pravdě LMM je pro tento účel docela těžké a velké železo. Někdy se odhodlám, ale ne moc často. Na tento účel by se mi asi nejvíc líbil maličký Panasonic GM1.... Poměr výkon ku velikosti a váze je výborný.
Tady jsou tři záběry s LMM ze stejného místa ohnisky 35, 21, 15 s oranžovým, červeným filtrem a bez filtru..
josef38 píše:Ondro, Tvoje úprava fotek mě nenechává v klidu. Pokouším se o něco podobného v PS a nejsem si jist, že moje úprava je zrovna dobrá. Měl bych k Tobě jednu prosbu! Dokázal bys mně tento snímek podobně upravit? Jestli nemáš času nazbyt, tak to klidně pusť z hlavy.Děkuji, Josef.
http://www.ulozisko.sk/676395/Capkova_Strz.jpg
OVal píše:
Už jsem se na tu fotku díval na jiném vlákně, líbí se miPěkná kompozice. Asi bych clonil míň, ale to je můj úlet...16ku FF snese. Zkusím ji upravit, jen co se dostanu k noťasu s W.sedmičkama. Silver Efex mi zde na XP neběhá...
josef38 píše:Ondro, vždyť já Ti ještě za Tvé dílo nepoděkoval! Takže dodatečně. Děkuji moc!
MirekE píše:Ovale, co te vedlo k tomu, ze sis koupil cernobilej fotak? Vzpominky na temnou komoru? Snaha o zjednoduseni? Odlisnost? Technicke kvality?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků