Avionik píše:Frankí, to je V Olmicu- konkrétně cesta Droždínským údolím na Sv.Kopeček, dělaní novou zítku(1,6 m u zahrady) tak jsem snima taky pokecal
Tak to nedám, ale zajímaj mně tyhle starý řemesla
Avionik píše:Frankí, to je V Olmicu- konkrétně cesta Droždínským údolím na Sv.Kopeček, dělaní novou zítku(1,6 m u zahrady) tak jsem snima taky pokecal

. Dám úkaz Moaré
 . Dám úkaz Moaré  

. Dělaji pěknou zídku, je to ale rasovina. Pan šéf s harmonikou pěkný. Při nízkým ISO by zase bylo tmavý pozadí, vestavěný blesk by to nezvládl. Četl jsem a používám nastavení na doblesknutí popředí nastavení blesku "slow mode" s mínus kompenzací, jak píše Standa -0.7 nebo i -1.0. Vyšší ISO je někdy potřeba, aby to nehodilo moc dlouhej čas. Přisvěcoval jsem tak jednoho z racků ve stínu na předch. fotkách.
 . Dělaji pěknou zídku, je to ale rasovina. Pan šéf s harmonikou pěkný. Při nízkým ISO by zase bylo tmavý pozadí, vestavěný blesk by to nezvládl. Četl jsem a používám nastavení na doblesknutí popředí nastavení blesku "slow mode" s mínus kompenzací, jak píše Standa -0.7 nebo i -1.0. Vyšší ISO je někdy potřeba, aby to nehodilo moc dlouhej čas. Přisvěcoval jsem tak jednoho z racků ve stínu na předch. fotkách. 
  . Obeliskům je to asi fuk, vypadají pěkně.
 . Obeliskům je to asi fuk, vypadají pěkně.

. Vláďo máš to zase za
 . Vláďo máš to zase za   -ale já pořád hledám jak to děláš že ti to tak jde
 -ale já pořád hledám jak to děláš že ti to tak jde   jsi mistr barviček
  jsi mistr barviček   

....první trsy Hlaváčků a Konikleců vyrážejí na poupata
 ....první trsy Hlaváčků a Konikleců vyrážejí na poupata   

Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz [bot] a 17 návštevníků