Strome, je vidět, že alkohol může být někdy docela užitečný
Dnes jsem také makal rukama, ale zcela střízlivý. Možná právě proto jsem 7x dělal místo práce doslova hovno. Měl jsem pěknou sračku. Možná z nějakého papání ze supermarketu nebo střevní skřipku. Zrovna při 7. odskočení si od práce a posezení na bílé keramické váze, mě vyrušil telefon. Číslo mám již označeno, takže jsem hned věděl, kdo mi volá a podle toho jsem mohl reagovat. Jak vidno zříti, musím těmto číslům přidělit specifické vyzvánění, abych se při takové činnosti nenechal vyrušovat a mobil neskončil spolu s mými výměšky. Paní zda nevyrušuje. Vyrušovala, takže jsem ji hned odpinkal. A jelikož jsem se jí neohlásil jménem, ale jen
"ano", tak nemohla fintit, zda mluví pravě s Jarynem. Ale zřejmě věděla, kam zhruba volá, protože Babiše k telefonu nechtěla

Projevil jsem jen přání, aby mi už nevolala. Prý jen malá anketa. Předevčírem zase chlápek, že volá z jakési nadpojišťovny, že mají za úkol mě informovat o změnách pojištění podle NOZ

. Toho jsem se ale snažil vyšachovat dotazy, u které pojišťovny mám být pojištěn. Nevěděl. Prý je to jedno.

Tak jsem se ho otázal, jakou mám mít pojistku. Prý životní. Chlapec se netrefil, takže jsem ho už nemusel dále trápit. Po mém argumentování, že by jaksi měl vědět, kde jsem pojištěn a co mám pojištěno, svou snahu rychle ukončil se slovy, že rozumí. To jsem rád.

Snad si to zapamatuje.
Chápu jejich situaci, ale kvůli tomu nikomu nebudu sdělovat citlivé informace. To ať se na mě nikdo nezlobí. Dvakrát mě už dokonce lákali, na víno. Prý zda červené nebo bílé. Odvětil, že víno nepiju, jen kořalku

Že kořalkou nemohou sloužit, takže jsem neposloužil ani já

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.