Ahoj Johni...máš s tím vínem plně pravdu ....já mám také nejraději suché ( a červené) ....však jsem také v textu všechny ,,pravověrné" důrazně varoval

,ale je fakt že hodně příležitostných píček v mém okolí ( pozn. : ženy které se občas dají decinku vínka např. k dezertu.....na co hned nemyslíte vy sprosťácí

) preferuje tahle navoněná sladká vína

.Mně tou intenzitou vůně a velkou sladkostí připomíná výběr z bobulí nebo dokonce ledovku co jsem na Moravě koštoval. Zkusil jsem,ale opakovat to už nebudu....zato kamarád si pro něj hned jel.
Mně zase naštvali s tabletem.....před třemi týdny jsme ho taťkovi koupili k narozkám a teď je na krámě o 40% levnější než na netu ( a to nepočítám ještě poštovné )
Karlík
Přijde 90-letý dědouš k doktorovi a sestřička s ním vyplňuje kartu. "Tak co dědo, kouříte?
"Jo, jo, tak 2 krabičky denně".
"Hmmmm, a, pijete dědo??
"No, jo, tak 3 piva a láhvinku vína a štamprdličku navrch."
"Hmmmm ...a dědo neříkejte, že máte ještě sex !!! "
"Ale jo, zrovna nedávno ke mně přišla ženská, taková vychrtlejší,ale jinak docela pohledná.....a tak jsem ji hned vošukal na kavalci a protože jsem v sobě měl tu láhev vína, tak jsem ji vojel ještě na stole. Byla z toho úplně vyvalená a když za ní zapadly dveře, dal jsem si tu štamprdli.V tom někdo zaklepal,když jsem otevřel, zase ona! Myslel jsem že chce ještě, ale ona, že se omlouvá, že nerada ruší, ale prý si u mně v obyváku zapomněla kosu".