Strome, šak já to nikomu neberu. Každý má potřeby jiné. Třeba včíl si vlezu do vany, abych zítra nezmeškal SA do OL

, který mi zdražili, ale zase na druhou stranu budu mít slevu 25% coby již asi dožívající bytost, takže to vyjde nastejno. Ono to byla ze Zlína do Olomouce opravdu za směšnou cenu - 40,-Kč. Za stejný peníz se svezeš stejným dopravcem z ČB do ČK a to navíc bez jakéhokoli servisu (lůní sem jél dvakrát), což je ale skoro poloviční vzdálenost oproti ZL - OL, kde je plný servis = noviny + teplý nápoj.
Chytrý mobil se mi zdá být zbytečně drahý a hlavně má malý displej, se kterým bych měl problémy. A pak se trefit při psaní do virtuílní klávesnice do správného chlívku. To mi dělá problém aj na tabletu. Nějaké zákony mám přímo v tabletu, takže bych se mohl také hned podívat. Ono něco vyhledávat stejně není nic rychlého. MHD moc nejezdím, většinou to vezmu raději pěšky. Mám jistotu, že mi návazný spoj neujede

K tomu se projdu, očuchám každý roh, takže pak ty trasy znám docela důvěrně. A zase není ani tolik času, abych ten mobil plně využil. Samozřejmě, že ani na tabletu se EXCEL moc používat nedá, nanejvýš na prohlížení. Texty se také moc psát nedají. Snad jen nějaké poznámky. A upravovat fota na tabletu bych neměl už vůbec odvahu. Občas stáhnu i nějaká PDF se zákony či návody, jízdní řády, které je někdy lépe mít off line, protože ne vždy musím být v dosahu signálu. I stabletem mám problém s malým písmem, protože se pak dlouho nemohu rozkoukat do dálky. Písmo sice lze zvětšit, což dělávám, ale zase není zobrazeno vše. Na mobilu si to nedovedu představit už vůbec. Komunikátory jsou pro mě velmi užitečné, protože v našich končinách se snad nedá na nikoho spolehnout, takže si člověk musí poradit, jak jen to jde.
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mob ... ceska.htmlTož to bude docela zajímavé

Život je boj, boj, který je předem prohraný. Přesto musíme stále bojovat.