Frankí, ten traktor je bezvadnej

, Jirulko, největší problém je jasně ve mě

. Asi je to jistě přeeditováním, já si dobré levé oko pomršil na Slovensku asi před 4 léty na montáži (bejvalej zaměstnavatel pře přemluvil na brigádu ) tam mě očisko rozvrtali a v Olmicu jsem to dával skoro 3 měsíce do nějakého únosného stavu. Takže mám velkou jizvu na rohovce v zorném poli a tím pádem nic nemám pořádně zaostřeno no a pravé mám taky poničené (dříve špatné a včíl mě musí stačit

) a na monitor se dívám sklíčkama+ 2,75 D a ktomu cilindr+ 0.75 D a různé osy . a musím se dívat ze správné vzdálenosti (na natežené ruce ) jinak se to vždy drobátko rozostří (vidění) . Prostě si to moc doostřuji a vyjíždím asi taky moc zřetelnost a při tom obyčejném monitoru Prestigio P179 to potom tak dopadne . Kurník a letos mám 70 let- doprkvančic co s dědkem že .

Ale zase to budu dávat duplicitně do jpg a rawu a budu si to muset více kontrolovat , jinak budu

Jo a zejtra jdu na Stomatologickou kliniku na trhání stoličky (beru aspirin 100 mg denně již 10let) tak ta moje nová zubařka to něchtěla vyrvat kvůli krvácení

,.Končím s traktátem

josef44