...Ale keď som si pozrel ukážky v praxi tak niektoré neurobili nič a niektoré sa stmavili až do čierna...
 ...Ale keď som si pozrel ukážky v praxi tak niektoré neurobili nič a niektoré sa stmavili až do čierna...

.....Mimochodom posledná časť "foto v kostce" sa zaoberá filtrami...Tak teda radšej počkám a kúpim kvalitnejší než kúpiť narýchlo lacný a nepotrebný...
  .....Mimochodom posledná časť "foto v kostce" sa zaoberá filtrami...Tak teda radšej počkám a kúpim kvalitnejší než kúpiť narýchlo lacný a nepotrebný... ..Ja som nakoniec kúpil tiffen....Je takmer úplne cierny...Dočítal som sa že ako jediný ich vyrábajú z nejakého zeleného skla...No neviem či to má nejaký zmysel ale zdá sa mi že oblohu sfarbuje do hneda...A napríklad na tráve sa nijak neprejavuje...Proste maximálne zvýši kontrast medzi oblohou a mrakmi...Čiže ho budem musieť vymeniť a už určite kúpim kvalitu...
 ..Ja som nakoniec kúpil tiffen....Je takmer úplne cierny...Dočítal som sa že ako jediný ich vyrábajú z nejakého zeleného skla...No neviem či to má nejaký zmysel ale zdá sa mi že oblohu sfarbuje do hneda...A napríklad na tráve sa nijak neprejavuje...Proste maximálne zvýši kontrast medzi oblohou a mrakmi...Čiže ho budem musieť vymeniť a už určite kúpim kvalitu...Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků