Jinak můj přístup ke skladování mých ,,fotek" se radikálně změnil a díky tomu žádné tyto prográmky už nepotřebuji. Uvědomil jsem si,že až ,,ten nahoře zaškrtne moji složku a zmačkne delete" , tak si pozůstalí možná schovají nějaké to album z papírovýma fotkama z rodinných oslav ( a bude stejně jen ležet v šuplíku ).
...ale že by si po mně někdo schoval harddisk s mýma fotkama krajinek , nebo hmyzáčků ( které stejně mají největší cenu jen pro mne , jako vzpomínky na hezké chvíle strávené s milovaným koníčkem )....CHACHÁ ..ani náhodou !! ....už to vidím..poletí i s tím zastaralým křápem ( rozuměj mým PC ) do kontejneru . Nebude nikomu stát ani za to aby ho vyndal,naformátoval a používal pro své účely. Takže nevidím důvod proč skladovat tisíce mých fotek.
Ano, udělám na vycházce několik cvaků, z toho vyberu tři - čtyři které mi za nějakou tu malou ,,snahu v editoru" stojí , ty dám sem a pošlu mailem známým. A pak přijde na řadu tlačítko delete

. Na těch pár vyjímek ( které si už upravené skladuju z důvodu nostalgie , nebo určitého zážitku při focení ) mi v pohodě zatím stačí fleška 16 GB

.
Karlík