Ahoj Moni .... dík že jsi se ( pro nás ctitele dobrého vínka) obětovala a okoštovala i ty děsné patoky

. Chtělo by to mailík i s fotečkama poslat České obchodní inspekci a do Pekla na talíři ( a nezapomeň dopsat,kde jsi jaké koupila ). Udávat se nemá .... ale informovat se musí
Jindro co se děje ??? Tady snad nikde od nikoho nepadlo že tu překážíš ( alespoň jsem nic nenašel )....nikdo by si ani nedovolil někoho druhého od nás z vlákna vyhánět ..... to by to od ostatních pěkně slíznul

.
Pokud jsou v tom nějaké osobní neshody s někým odsud ( do vašich mailů přes uživatelské panely samozřejmě nevidím ) ,tak vám můžu říct jen jedno :
....včera jsem se dozvěděl,že náhle zemřel další můj spolužák....ve čtyřiapadesáti je to sakra brzo

Nikdo z nás nevíme jestli tu budeme ještě zítra.....jsme na tomhle světě jen na skok a NIC nestojí za to, znepříjemňovat si tuhle krátkou chvilku. Ten náš milovaný koníček,to naše ,,cvakání pro radost" by nám ji mělo naopak zpříjemnít ....tak se toho, prosím,všichni držme a buďme k druhým tolerantnější a neberme jim radost z toho co nafotili ( přestože v hloubi své duše jsme třeba přesvědčeni že to není úplně ,,echt" fotka ....nechme si to pro sebe.)
Vlastně píšu o sobě ( a ,,staří bardi" co pamatují ještě diskusní vlákna na předchozím webovém portálu mi to jistě dosvědčí )...téměř každému jsem do jeho fotek kecal.... ,,radil" co by to chtělo ( dle mého jediného správného názoru ) kde vylepšit , poučoval jsem nováčky a začátečníky....
Prostě dneska když se ohlédnu ,tak se sám divím,kde se ve mně ( amatérovi,samoukovi a hodně nedokonalém cvakalovi ) vzala ta drzost ,,soudit" fotky druhých

Naštěstí přišla chvíle kdy jsem si to vše co výše píšu dokázal uvědomit a od té chvíle mám o dost více přátel

i radosti z focení.
Karlík