Tak jsem v rámci ,,rekonvalescence" udělal bramborový salát ( v rodině nazývaný ,,Jak pejsek a kočička vařili"

) a pozdě ale přece mne napadlo, zeptat se vás, jestli nemáte nějaké vlastní vylepšení nebo variantu

.
Já do něj nedávám ani salám ani sardelky,jak je v některých receptech ( protože si myslím,že jako příloha k masu už v sobě žádna maso mít nemusí....ale proti gustu....).Místo mrkve jsem do něj začal dávat sterilovanou kapii (a mělo to kladnou odezvu) a taky na drobno nakrájená trocha tvrdého uzeného sýru ....zase né moc, aby to nesmrdělo jako bych ho nechával uležet v udírně , ale tak decentně ....on změkne a pak jen tak lehce ,,přejede" po jazyku jeho chuť když ho je kousek v soustu

.....spíš takové chuťové zpestření.Taky bílou cibulku jsem nahradil fialovou ( je trošku výraznější a můžu jí dát méně a černý popř jsem nahradil bílým protože má jemnější palčivost.
Tož tak....jak říkám ...Polreich by valil bulvy co dokážu splácat do jedné ,,hmoty"
