Ljubo, asi nás budeš muset naučit to pohádkové kouzlení s montáží při výuce tady bude větší klid, Jaguška to ohlídá má nakročeno to tady srovnat do latě(n) pokud se přidá i Ježidědek, tak je to jasná facka pro každýho fracka
Ahoj chaloupko,to že je vaše chaloupka velká a dobře udržovaná je jasné , ale tou největší pernikovou chaloupkou u nás a možná i na světě, je ta v Základní škole Mařádkova v Opavě,jsem se dověděl,byla zapsána do světové knihy rekordů. Vymyslel ji pan učitel Luboš Valenta a byla postavena loni na podzim z 344kg mouky a jiných surovin.Rád bych ji viděl, Opaváci.Díky.
Ahoj . bmx , díky za odkaz, rovnou na staveniště. Ljubo , já, zrovna pod chaloupkou z duté vrby,dnes mi přišel časopis Včelařství a ejhle, perniková chaloupka tam, toš oplatím tím, co se píše pro včelaře.
ťuky ťuk, zamakal jsem na PFce... uf, už jsem si myslel, že to nestihnu... rok od roku je to u mně o nápadu při pohledu na fotku, kde ty nápady ale brát, když jeden nemá čas něco cvaknout...
Přílohy
PF2014.gif (276.48 KiB) Zobrazeno 5555 krát
tablety pro děti se vždy nepapají.jpg (163.92 KiB) Zobrazeno 5555 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/2
ISO: 800
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash did not fire, compulsory flash mode
Model: Canon EOS 50D
Expoziční program: Normal program
Exposure bias: 1/3 EV
Metering mode: Pattern
marcipán.jpg (94.22 KiB) Zobrazeno 5555 krát
EXIF-Data
Ohnisková vzdálenost: 50 mm
Čas expozice: 1/60 sec.
Clona: F/3.5
ISO: 800
Whitebalance: Automaticky
Použití blesku: Flash fired, compulsory flash mode
Někdy i studenti MŠ můžou překvapit, mají-li šikovnou paní učitelku. Jinak houba je to Penízovka sametonohá. Tmavé, jakoby sametové nohy. Je to výborná jedlá houba, rostoucí od konce listopadu do počátku února na pařezech, či kořemech listnatých stromů, nejraději vrba, topol ap. Ke kuchyňskému zpracování jsou vhodné převážně jen klobouky, noha je i po vaření tuhá. Bramboračce udělá stejnou službu jako hřib.